Ballonnist Louis Baerts geeft startschot voor vier dagen kermisplezier

STEENBERGEN – Gisterenmiddag om half vier is aan de Westdam het starschot gelost voor vier dagen kermisplezier. Nadat ballonnist Louis Baerts jong en oud betoverde met zijn ballonkunsten, nam hij het confettikanon ter handen en staat na de confettiregen en de gratis vrijkaartjes die werden uitgedeeld, niets de enthousiaste kermisgangers meer in de weg.  

Voor het zesde jaar op rij organiseert Joop Oudsen uit Apeldoorn, zelf exploitant van de ‘Lucky Cranes’, de kermis voor de gemeente Steenbergen. De diversiteit aan attracties biedt voor ieder wat wils. Zo is er voor de snelheidsduivels de ‘Swing Bob’, de rustige ‘Rups’ voor de hele familie, de babyvlucht voor de hele kleintjes, het eendjes vissen, de kamelenrace, de kinderdraaimolen, de schiettent en natuurlijk de botsauto’s. De oliebollen- en snoepkraam mogen uiteraard niet ontbreken en maken het Steenbergse kermisfeest compleet.  

Loterij

De komende dagen zal de kermis op de Markt en de Westdam van 14:00 tot 00:00 uur geopend zijn. Bij iedere deelname aan een attractie ontvangen de deelnemers gratis loten waarmee zij ook dit jaar weer kans maken op prachtige prijzen. Maandagavond om 19:00 en 20:30 uur zal het evenement namelijk feestelijk afgesloten worden met de verloting van drie reischeques ter waarde van 450, 225 en 125 euro en zullen er verder nog twee drones en vier grote knuffelberen verloot worden.

Door Mascha Diaz ©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl