Autobedrijf Gebr. Raaijmakers klaar voor de toekomst in hun vernieuwde pand

Steenbergen – Wie er de laatste weken langs is gereden is het vast al opgevallen. Autobedrijf Gebr. Raaijmakers, gevestigd aan de Prins Reinierstraat 14 in Steenbergen, heeft hun pand een totaal nieuwe look gegeven.

Tim Raaijmakers vertelt: ‘‘Al ruim 25 jaar kan de klant bij ons terecht voor occasions van alle bouwjaren en prijsklassen. Doordat we al zo lang bestaan hebben we een groot netwerk van betrouwbare dealerbedrijven en leasemaatschappijen opgebouwd. Naast de particuliere verkoop zijn wij ook een groothandelsbedrijf. Dat wil zeggen wat wij de auto’s verkopen aan andere autodealers. In bijna alle gevallen zijn onze occasions afkomstig van de eerste eigenaar en is de onderhoudshistorie bekend. De kilometerstanden van onze occasions zijn gegarandeerd middels het tellerrapport van de RDW. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de BOVAG organisatie’’.

Heel Europa als klant

De verkoop heeft bij Autobedrijf Gebr. Raaijmakers de laatste jaren een enorme vlucht genomen door de ontwikkelingen op het internet. Tim Raaijmakers: ‘‘We hebben inmiddels een heel netwerk opgebouwd in Europa, waardoor we ook veel auto’s exporteren naar het buitenland. De auto’s gaan naar landen zoals Portugal, Spanje, Italië, Polen, Oekraïne en Roemenië.

Tweede kerstdag

Op Tweede Kerstdag is Autobedrijf Gebr. Raaijmakers open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tim Raaijmakers: ‘‘Deze dag kan iedere geïnteresseerde langskomen om ons autoaanbod te zien, maar ook om mee te vieren dat we ons pand hebben vernieuwd. We zorgen voor warme drankjes en winterse lekkernijen”.
Voor meer informatie: www.autoraaijmakers.nl.

Door: Michelle Douw