Auto ramt kantoorpand in Gibsonstraat en vliegt in brand

Steenbergen – Een personenauto met buitenlands kenteken heeft afgelopen nacht een kantoorpand aan de Gibsonstraat in Steenbergen geramd. Het voertuig is na de klap in brand gevlogen. De brandweer had de brand snel onder controle. De politie is een onderzoek gestart naar het incident. Over de bestuurder en eventuele inzittende(n) van het voertuig is niets bekend.

Omstreeks 01:15 kwam bij de brandweer de melding binnen van een brand in het kantoorpand. Al snel werd duidelijk dat er een auto achteruit het kantoorpand was binnen gereden en in brand gevlogen. Toen de hulpdiensten arriveerden waren er voor zover bekend geen personen bij het voertuig. De brandweer had de brand snel onder controle.
De politie is een onderzoek gestart naar het incident. De auto is door een bergingsbedrijf uit het pand getrokken. Stichting Salvage is opgeroepen voor assistentie bij de afhandeling van de schade aan het pand.
De recherche zal op een later moment onderzoek doen aan het voertuig.

Info en foto: 112Markiezaten.nl

Het bedrijf JB taxaties BV in Steenbergen houdt zich volgens de gegevens van haar website onder meer bezig met taxaties van voertuigen waaronder ‘Waardebepalingen van beschadigde motorvoertuigen na invoer in Nederland’. Of het voorval verband heeft met de dienstverlening van dit bedrijf is tot op heden niet bekend.
[ kijkopsteenbergen.nl ]