Atelier Valkhoff opent de deuren tijdens het Landelijk Atelier Weekend

DE HEEN – Tijdens het Landelijk Atelierweekend – vandaag en morgen, 5 en 6 september – stellen beeldend kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor het publiek. Belangstellenden krijgen zo een kijkje achter de schermen bij het creëren van kunstwerken. Kunstschilders Riena en Martin Valkhoff uit De Heen doen dit jaar voor de derde keer mee.

Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Tijdens dit weekend zijn in heel Nederland meer dan 150 ateliers te bezoeken.
Atelier Valkhoff is te bezoeken aan de Heense Molenweg 8 in De Heen. Zaterdag 5 en zondag 6 september zijn belangstellenden van harte welkom om de kunst van het kunstschilderpaar te bekijken.

Overzicht

Kunstliefhebbers vinden op Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.
Dit evenement wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.