Artistieke Paasdagen bij HoekKunst in kerk De Heen

DE HEEN – Dit weekend verzorgen Joke en Francien Kaashoek voor de elfde keer de expositie HoekKunst in De Heen. En ook deze keer hebben de zussen een gevarieerde tentoonstelling samengesteld die een bezoek meer dan waard is.

Tot en met Tweede Paasdag is HoekKunst te bezoeken in de voormalige kerk van De Heen, dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis, evenals de koffie en een paasei, want dat hoort er dit weekend natuurlijk wel bij. Het is voor het eerst dat de expositie met Pasen wordt gehouden. “We wilden het maar eens proberen. We hebben nu een dag extra; dat is nieuw en eigenlijk alle moeite ook wel waard,” aldus Joke en Francien.

Niet minder dan vijftien kunstenaars presenteren hun werk in het voormalige gebedsgebouw. Zij zijn samen goed voor een eclectische mengeling van stijlen die elkaar wonderwel goed aanvullen. Van de schilderijen van Elly Gommers tot de beeldhouwwerken van Hans Oerlemans (beiden uit Steenbergen). Van de objecten, assemblages en beelden van het echtpaar Pel tot de tekeningen van Ewa Maziarz en de mixed media installatie in de biechtstoel van de Belg Giedus Vlinderhart. Kortom, er valt voor ieder wel iets te herkennen en te ontdekken bij HoekKunst.

De expositieruimte is te vinden aan de Dorpsweg 134 in De Heen. Voor meer informatie: www.hoekkunst.nl

Foto’s Dasja Abresch©KijkopSteenbergen.nl