Andy Marcelissen treedt op in Het Dorpshuis

DINTELOORD – ‘Verstand op nul… en goed nadenken’ is de titel van het cabaretprogramma dat Andy Marcelissen zaterdag 20 februari opvoert in Het Dorpshuis te Dinteloord.

De uit Raamsdonksveer afkomstige Marcelissen is meervoudig Brabants kampioen tonpraten, al twee decennia lang een toonaangevende kletser in het zuiden des lands, maar inmiddels dus uitgegroeid tot een landelijk bekende cabaretier. Na het succes van zijn eerste voorstelling ‘Dichter bij ’t Volk’, zal hij ook met ‘Verstand op nul… en goed nadenken’ de lachers weer op zijn hand weten te krijgen.

Het Dorpshuis wil met voorstellingen zoals deze de theaterzaal van de accommodatie, die ruimte biedt aan zo’n 175 bezoekers, optimaler gaan benutten. Daarbij denken de exploitanten, Hans en Maartje Bolluijt, behalve aan theaterprogramma’s ook aan lunchconcerten en live-optredens van bands. Zij staan hierbij open voor samenwerking met verenigingen.

De kaartverkoop voor de show van Andy Marcelissen (zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur) is inmiddels begonnen en loopt goed. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro p.p., kaarten zijn te koop bij Thuis! en de Buitelstee, of online via www.dorpshuisdinteloord.nl