Andere invulling in plaats van ‘Klank op de Bank’ bij Volharding Steenbergen

STEENBERGEN – De aanvankelijk bedoelde uitzending van Klank op de Bank van Volharding Steenbergen is verschoven naar eind februari volgend jaar. Musiceren vanuit het Cromwiel behoort met de aangepaste coronarichtlijnen voorlopig namelijk niet tot de mogelijkheden. Er voor in de plaats komt een bijzondere uitzending op SLOS TV in samenwerking met Filmcollectief Steenbergen.

Op vrijdagavond 20 november vanaf 19:30 uur wordt vanuit een woonkamerstudio een alternatief programma gebracht waarin de ‘Klank op de Bank’presentatoren samen met leden van de verschillende orkesten beelden van bijzondere concerten uit de afgelopen jaren bekijken. Daarnaast wordt live muziek van kleinere ensembles in de uitzending verwerkt. De uitzending gebeurt live en wordt zowel uitgezonden op TROS TV als op www.volhardingsteenbergen.nl/klankopdebank. Op zaterdag 21 november vanaf 20:00 uur wordt deze herhaald.  Het is een voorproefje op de grote versie die op 26, 27 en 28 februari 2021 wordt uitgezonden.

Jeugdprogramma gaat wel door

Het jeugdprogramma dat op zondag 22 november gepland staat gaat wel door. Welleswaar in aangepaste vorm: het gezamenlijk optreden als één groot orkest komt te vervallen en de verschillende orkesten zullen nu apart spelen en vervolgens worden samengevoegd binnen één uitzending.

Kijk, Luister en Geniet Pakketten

Een aantal weken geleden is de verkoop van de Kijk, Luister en Geniet Pakketten gestart. Deze verrassingspakketten zijn gevuld met genoeg lekkers voor twee personen voor het hele weekend en bijzondere goodies die de Klank op de Bank ervaring naar een nog hoger niveau tillen. De verkoop van pakketten gaat gewoon door. Ze zijn voor 14.95 euro te koop bij Primera De Gilles, Albert Heijn Achterberg en Kringloopcentrum Steenbergen.

Foto: Julia de Vreede en Caio Bouwens op de foto voor de aankondiging van ‘Klank op de Bank’.
Foto: Wouter van Agtmaal.