AM de Jongmuseum nodigt fotografen uit

NIEUW-VOSSEMEER – Het A.M. de Jongmuseum is op zoek naar inzendingen van creatieve fotografen die een pakkende foto van Nieuw-Vossemeer hebben gemaakt. Het museum bereidt namelijk een expositie voor met als thema ‘Nieuw-Vossemeer door andere ogen’ die vanaf april tot eind december 2019 gaat lopen.

Kandidaten dienen zich aan te melden vóór 15 oktober 2018. De uiterste datum om foto’s in te zenden is 1 januari 2019. Per kandidaat kunnen maximaal drie foto’s worden ingezonden. Voorwaarde bij de inzendingen is dat de foto in jpg- of tiff-formaat moet worden aangeleverd en de resolutie moet voldoende zijn om de foto op minimaal A4-formaat te kunnen afdrukken.

Selectie door jury

Uit de inzendingen wordt door de jury een selectie gemaakt. Gekeken wordt welke beelden het beste passen bij het thema. De meest creatieve, informatieve of indrukwekkende foto’s worden in de tentoonstelling opgenomen met vermelding van de naam van de fotograaf.
Voorwaarde is wel dat de foto’s uniek zijn en door de inzender zelf zijn gemaakt. De inzender blijft intellectueel eigenaar, niet geselecteerde foto’s worden vernietigd.
Er zijn drie geldprijzen beschikbaar gesteld – 100, 50 en 25 euro – en de prijsuitreiking vindt plaats op 13 april 2019.