‘Altijd herfst in de Karel Doormanstraat’

DINTELOORD – Meestal is het een goed teken als de bomen tot de hemel groeien, maar zo denken de bewoners van de Karel Doormanstraat in Dinteloord er niet over. ‘Door de grote omvang van de bomen is het continu herfst in de Karel Doormanstraat’, stelt fractievoorzitter Tim Huisman van Steenbergen Anders. Op klachten hierover is volgens hem tot nu toe niet gereageerd door de gemeente.

,,Al enige tijd zijn er klachten over de bomen aan de Karel Doormanstraat en die zijn zowel telefonisch als via de mail doorgegeven, maar een reactie vanuit het gemeentehuis is uitgebleven. Zeer betreurenswaardig. Ik kan me voorstellen dat het frustrerend is: een gemeente die niet luistert naar haar inwoners,’’ aldus Huisman.

,,De afgelopen tijd is het donker in de huizen van de Karel Doormanstraat. De bewoners kunnen geen blauwe lucht meer zien en dat is jammer omdat we een prachtige nazomer hebben. De dakgoten en de tuinen liggen bovendien vol bladeren. De omvang van de bomen, van stam tot kruin, is de grote boosdoener en daar moet zo spoedig mogelijk iets aan gebeuren.’’