Alle Toerdeloo-vestigingen veranderen nu in ‘Zo’

STEENBERGEN – Een kleine twee jaar na de doorstart gaat Toerdeloo per 1 maart officieel verder als Zo Kinderopvang en krijgen alle vestigingen ook een bijpassende naam. Als één organisatie kan Zo een krachtig antwoord geven op alle ontwikkelingen in de kinderopvangbranche, haar dienstenaanbod uitbreiden en de kwaliteit verder verbeteren, zo laat het bedrijf weten.

Zo verzorgt al meer dan twintig jaar dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzalen, naschoolse, buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Voor de kinderen en hun ouders/verzorgers verandert er door de definitieve samensmelting van Zo en Toerdeloo in de praktijk overigens niets.

Zij krijgen ook na 1 maart te maken met de vertrouwde gezichten op de diverse vestigingen, die dus wel van naam veranderen. In Dinteloord: Zo op de Groen van Prinsterer (bso), Zo aan de Westgroeneweg (kinderdagverblijf) en Zo in de Boomhut (bso). In Steenbergen: Zo in de Watertoren (kinderdagverblijf), Zo op Gummarus (bso) en Zo op De Nieuwe Veste (kinderdagverblijf + peuterspeelzaal). En in Nieuw-Vossemeer: Zo aan de Dortmundstraat (kinderdagverblijf + bso).

In Steenbergen en Kruisland kregen de nieuwe locaties in de brede school, Het Podium, en gemeenschapshuis Siemburg overigens eerder al een ‘Zo’-naam.

Naast de naamsverandering(en) verdwijnt het Toerdeloo-logo uit de huisstijl van Zo en worden volgende maand de websites volledig geïntegreerd.