Albert Heijn Achterberg nieuwe hoofdsponsor vv Steenbergen

“Ik heb er zin in”. Dat waren de woorden van Martin Achterberg van Albert Heijn Achterberg/ Gall & Gall Achterberg Steenbergen nadat hij afgelopen vrijdag 30 april samen met de voorzitter van de sponsorcommissie van V.V. “Steenbergen” Richard Tielen het sponsorcontract had getekend.

Vanaf het voetbalseizoen 2021/2022 wordt Martin Achterberg met zijn bedrijf de nieuwe hoofdsponsor van vv Steenbergen en daar zijn beide partijen heel blij mee. Het contract loopt voor een periode van 3 jaar met daarbij een optie van nog 2 jaar extra.

Huidige hoofdsponsor P.S.& D. wordt teamsponsor eerste elftal

De huidige hoofdsponsor van vv Steenbergen, het Steenbergse metaalbewerkingsbedrijf Project Services & Deliveries, met sinds enige tijd ook een vestiging in Halsteren, heeft te kennen gegeven vanaf het komende seizoen teamsponsor te willen worden voor het 1e elftal van de blauw witten. Dit houdt o.a. in dat het bedrijf het 1e elftal zal voorzien van de benodigde kleding.

Vanwege de coronacrisis heeft vv Steenbergen, net als overigens alle overige sportverenigingen, een heel vervelend voetbaljaar achter de rug, maar mede dankzij Albert Heijn Achterberg en P.S.& D. kunnen de blauw witten het komende seizoen in ieder geval weer met het nodige vertrouwen tegemoet zien. En nu nog hopen dat corona ons snel gaat verlaten en we met z’n allen weer gewoon kunnen gaan voetballen.
De vaccins gaan ons daar (hopelijk) bij helpen.

Foto: Met op de achtergrond “zijn” tribune tekent Martin Achterberg van Albert Heijn Achterberg Steenbergen het contract als hoofdsponsor wat hij met v.v. Steenbergen is overeengekomen. Rechts voorzitter van de sponsorcommissie Richard Tielen, links voorzitter van v.v. Steenbergen Wim Roovers.

[ door John Rommers ]