Al veel animo voor zomeravondvoetbal

STEENBERGEN – Voor het tweede seizoen van het Autoschade Van Gils Zomeravondvoetbaltoernooi hebben zich inmiddels al 13 heren- en 4 damesteams ingeschreven. De organisatie verwacht dan ook dat het aantal deelnemende ploegen de 22 van vorig jaar zeker gaat overtreffen.

Vorig jaar was er bovendien maar één damesteam, nu dat er minstens vier zijn, wordt hiervoor een aparte competitie opgezet. De deelnemers hieraan komen op dit moment uit de gelederen van de voetbalverenigingen in Steenbergen, Dinteloord en Fijnaart, maar Moerstraten is met een formatie van Taxi Schuurbiers ook vertegenwoordigd.

Bij de heren zijn het vooral Steenbergse ondernemingen die graag een ‘sponsorteam’ aan het zomeravondvoetbal mee laten doen, waaronder Transport Partners, Stucadoorsbedrijf Verwijs, Zaal Koch, Marina Bar en Bouwbedrijf Rens.

Het toernooi gaat zich in de maanden juni en juli afspelen op het kunstgrasveld van vv Steenbergen, waar dan elke woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt gevoetbald.

Er is, voor alle duidelijkheid, dus nog ruimte voor extra inschrijvingen. Voor nadere informatie en aanmelding (t/m 15 mei):  http://vvsteenbergen.nl/zomeravondvoetbal/