Al meteen goede belangstelling voor de kunstexpo in de Gummaruskerk

STEENBERGEN – Na de opening gistermiddag van de inmiddels zevende kunstexpositie in de Gummaruskerk kwam de belangstelling al meteen goed op gang. Sandra Houtepen, die ook dit jaar veel tijd en energie in de voorbereidingen heeft gestoken bekeek dat met plezier. “Het is altijd spannend omdat je niet vooraf weet of er veel bezoekers zullen komen. Maar gezien de ervaring van andere jaren, waarbij al snel zo’n 1200 bezoekers per dag de exposities bezochten en de belangstelling die er nu al is, verwacht ik ook dit jaar dat het goed komt”.

In de Gummaruskerk – die gratis toegankelijk is – exposeren Anneke Hansum, Bikkel, Liesbeth Perdaems, Simon van Merriënboer, Marina Cleiren en Mark Eygen. Ook kan meteen de tentoonstelling Vestinghuys ‘Verleden onder één dak’ te bezichtigen.

Openingstijden van de expositie zijn vandaag tussen 11:00 en 16:30 uur en morgen, zondag 5 september tussen 11:00 en 17:30 uur. Bezoekers worden bij de ingang gevraagd om hun corona QRcode via de Coronachecker te laten scannen of een actuele negatieve coronatest te tonen.

foto’s: Mark Koenraadt ©

Beelden bij dit artikel