Akkermans lanceert ‘groen evenementenbureau’ Bamboe Events

DE HEEN – Een evenementenbureau met een groen tintje. Dat is Bamboe Events: de nieuwste tak aan de boom van Akkermans Leisure & Golf. ,,Het voelt als teruggaan naar onze roots’’, vertelde Jeroen Akkermans vanmiddag bij de lancering van Bamboe Events op het buitenterrein van hun restaurant en feestlocatie Beneden Sas.

Duurzaamheid is het sleutelwoord bij de evenementen die Bamboe Events wil organiseren voor bedrijven en overheidsinstellingen, op bijzondere externe locaties. Bij voorkeur in een natuurlijke omgeving.

Ondernemen vanuit passie

,,Evenementen met veel impact op de betrokkenen, maar minder impact op de wereld om ons heen. Dat sluit naadloos aan op onze passie en onze eigen manier van ondernemen, zoals we dat met ons familiebedrijf inmiddels al dertig jaar doen. Met respect voor mens en omgeving en volop ruimte voor creativiteit. Daar zijn we ook goed in. We vinden het bovendien erg leuk om anderen te inspireren. Zo maken we onze gasten blij en dat maakt ons weer blij,’’ aldus Jeroen Akkermans in zijn openingswoordje. Hij sprak de aanwezigen toe, mede namens zijn broer Robbert, hun ouders Jos en Mimi, en het team van Bamboe Events. Dat bestaat verder uit Froukje Nuijten en Stijn Hopstaken.  

Bijdrage aan een groenere wereld

,,We willen onze klanten verrassen, maatwerk leveren, en we regelen alles van A tot Z,’’ vervolgde Akkermans, die met Bamboe Events graag de samenwerking zoekt met gelijkgestemde leveranciers. Bedrijven die ook continu milieubewuste keuzes maken. Bijvoorbeeld door voedselverspilling en productie van afval tot een minimum te beperken. ,,Zo willen we onze bijdrage leveren aan een groenere wereld.’’
Onder meer met overheerlijke delicatessen op basis van zeewier en smakelijke hapjes uit een foodprinter, kregen de gasten van het openingsfeest alvast een voorproefje op wat er allemaal mogelijk is.