Airtumblinggroep Trafo wint op hoogste niveau de Ahoy Cup

STEENBERGEN – De Airtumblingroep van Trafo heeft afgelopen weekeinde geschiedenis geschreven door in de strijd om de felbegeerde Ahoy Cup het goud te winnen, op het allerhoogste niveau bij de senioren A.

De formatie leverde deze topprestatie zaterdag, onder het toeziend oog van de volgepakte Rotterdamse Ahoyhal, waar zowel hun tegenstanders als het talrijke publiek de Steenbergse turn(st)ers vol bewondering gadesloegen.

Vorig jaar keerde de junioren B-ploeg van Trafo ook al terug van de seizoensfinale met goud, op de combi minitramp en de minitramp pegasus. Eveneens een succes dat voor altijd in de boeken staat, maar met de eerste plaats van de senioren heeft de club helemaal een bijzonder resultaat geboekt, dat van tevoren bijna onmogelijk werd geacht.

De winnende ploeg bestond uit Marco Smulders, Vera Brooijmans, Nova Hensen, Claudia Laurijsse, Guusje Paassens, Esther Dijkhof en Sasja Koolen. Zij worden getraind door Linda Smulders, met assistentie van Saskia van Dijk en André Smulders.