AH Achterberg wint prijs voor beste kassa-afdeling

STEENBERGEN – De kassa-afdeling van Albert Heijn Achterberg is de beste van alle 160 zelfstandige winkels uit heel Nederland die meededen aan deze verkiezing van het Vakcentrum, de koepelorganisatie voor franchisers in o.a. de supermarktbranche. Ondernemer Martin Achterberg en drie van zijn caissières – Tanna, Corina en Kaylee – namen de gewonnen prijs vanmiddag in ontvangst. Dat gebeurde in Houten.

,,We zijn bijzonder trots,’’ meldde Achterberg kort na de bekendmaking. Daaraan gingen drie juryrondes vooraf, waarbij ook twee keer een mysteryshopper werd ingezet. Klantvriendelijkheid, service en netheid golden als de belangrijkste criteria waarop de deelnemende supermarkten – van verschillende formules – zijn beoordeeld.

De verkiezing tot beste kassa-afdeling van 2015, levert AH Achterberg een uitstapje voor alle medewerkers op naar een dinershow. ,,We vieren het vrijdag ook nog met een personeelsborrel en onze klanten zullen komend weekend ook zeker gaan merken dat we deze prijs hebben gewonnen,’’ kondigt Achterberg alvast aan.