AH Achterberg nieuwe sponsor jeugdtoernooi vv Steenbergen

STEENBERGEN – Voetbalvereniging Steenbergen heeft in Albert Heijn Achterberg een nieuwe sponsor gevonden voor het groots opgezette, jaarlijkse jeugdtoernooi voor K-, F-, E- en D-pupillen, dat zaterdag 30 mei voor de 9de keer op het sportpark aan de Seringenlaan gaat plaatsvinden.

Bij alle voorgaande edities was Toerdeloo de hoofdsponsor van dit internationale sportevenement, waaraan gemiddeld zo’n 900 jonge voetballertjes meedoen.

Albert Heijn Achterberg Jeugd Voetbaltoernooi is voluit de nieuwe naam van het sportieve festijn, waarvoor vv Steenbergen en de supermarkt een tweejarig contract zijn overeengekomen. Niet alleen in de vorm van een financiële bijdrage, maar ook door de actieve aanwezigheid en hulp van medewerkers van het winkelbedrijf op de toernooidag. Ook gaat AH Achterberg alle vrijwilligers die bij het toernooi betrokken zijn in het nieuw steken.

Bij de ondertekening vanmiddag, toonden zowel Martin Achterberg, vv Steenbergen-voorzitter Wim Roovers, alsmede toernooi-organisator Jan Heshof zich meer dan tevreden over de bereikte samenwerking.