Agrariërs willen geen drempels op parallelweg Heense Molen

HEENSE MOLEN – De ZLTO heeft een brandbrief gestuurd naar de gemeenteraad en het college van B&W over het voornemen drempels te plaatsen op de parallelweg ter hoogte van de Heense Molen. Die weg wordt vaak gebruikt als sluiproute door automobilisten die zo het langzame verkeer op de hoofdweg willen ontlopen. Dat probleem wordt erkend door de aanwonende agrariërs, maar zij zien liever andere verkeersmaatregelen, zoals lagere ‘druppels’ in de weg en het instellen van een 30 km-zone. Maar de gemeente ziet daar geen heil in.

De verkeerssituatie in de Heense Molen is al jarenlang onderwerp van gesprek. De provinciale weg N257 die de woongemeenschap doorkruist wordt door automobilisten vaak gebruikt als racebaan.

In de editie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 23 juli staat hierover een uitgebreid artikel geschreven door Nicole van de Donk met meer informatie. Word lid van Steenbergse Courant en ontvang de krant elke week in de bus. Daarnaast krijgt u de krant wanneer u dat wenst ook gratis digitaal toegestuurd.

Beelden bij dit artikel