Aftrap jubileum vv Steenbergen met Pfaff als eregast

STEENBERGEN – Voetbalvereniging Steenbergen bestaat 80 jaar en dat zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. De eerste jubileumactiviteit is een relatie/sponsoravond, met als eregast de Belgische voetballegende en tv-persoonlijkheid Jean-Marie Pfaff.

De bekende Belg shuift op zaterdag 13 april aan bij het diner dat de jarige club dan verzorgt bij Arcadia en hij verzorgt na afloop daarvan ook nog een presentatie in de kantine op het sportpark aan de Seringenlaan.

De opbrengst van deze sponsor/relatie-avond komt ten goede aan de accommodatie, waar vv Steenbergen zo graag kunstgrasvelden wil (laten) aanleggen.

De kosten van het buffet en de 'meet & greet' met de vroegere keeper van het Belgische nationale voetbalelftal, de Rode Duivels, bedragen 80 euro per persoon. Het aantal plaatsen is gelimiteerd. Aanmelden is mogelijk via sponsoring@vvsteenbergen.nl

Ook de jeugd kan al uitkijken naar een speciale activiteit ter gelegenheid van het jubileum van vv Steenbergen: in de voorjaarsvakantie, op maandag 6 en dinsdag 7 mei, staat er namelijk een voetbalclinic op het programma, onder leiding van de oud-profs Gerard en Dennis de Nooijer.