Afscheidsweekeinde Divo en vv Dinteloord

DINTELOORD – RKSV Divo en vv Dinteloord fuseren officieel met ingang van 2 juli aanstaande tot vv Prinsenland. Volgende week vrijdag worden het logo en de kledinglijn van de ‘nieuwe’ club gepresenteerd, maar dit weekeinde houden beide verenigingen eerst nog een afscheidsfeest.

RKSV Divo houdt na 67 jaar op te bestaan en geeft morgen, zaterdag 6 juni, een afsluitingsfeest voor alle (oud-)leden, die vanaf 15.00 uur op sportpark Molenkreek worden verwacht om herinneringen op te halen en vervolgens de afscheidswedstrijd bij te wonen van clubicoon Arno van Wezel, tussen de selectie en een team van spelers met wie hij in de loop der jaren heeft samengespeeld. Na het laatste fluitsignaal gaat de barbecue aan.

In de kantine van vv Dinteloord, op hetzelfde sportpark gevestigd, begint om 19.30 uur de jubileum/feestavond van deze club die net de zeventig jaar niet vol maakt. Speciale aandacht zal uitgaan naar alle leden die 25 jaar of langer lid zijn van de vereniging. Alle leden, supporters, sponsors en anderen die zich betrokken voelen bij de club zijn van harte welkom.