Afscheidsfeest bij kinderopvangcentrum De Parkrakkers

STEENBERGEN – Vooruitlopend op de definitieve sluiting van het kinderopvangcentrum per 1 oktober, ‘vierden’ vele tientallen ouders en kinderen vanmiddag alvast het afscheid van De Parkrakkers, waarvan kort voor de zomervakantie tamelijk onverwacht de sluiting werd aangekondigd door Surplus Kinderopvang uit Etten-Leur.

Een poging tot het maken van een doorstart lukte niet, met als gevolg dat de ouders op zoek moe(s)ten naar een andere opvangplek voor hun kinderen. De meesten komen tot 1 oktober overigens nog wel naar De Parkrakkers. ,,Dat geeft ons veel steun,’’ vertelde locatiehoofd Tessa van Kaam vanmiddag.

Uit de bedankjes en de cadeautjes die zij en haar collega’s vanmiddag kregen, bleek dan ook dat de ouders uiterst tevreden zijn over de leidsters. ,,Klopt,’’ beaamt voorzitter Karen de Vriend van de oudercommissie. ,,We vinden het heel jammer dat het zo gelopen is, maar dat is helaas niet anders.

De oudercommissie tekende voor de organisatie van de drukbezochte afscheidsmiddag in de fraaie (speel)tuin van De Parkrakkers, waarbij de kinderen zich onder meer konden laten schminken en genoten van heerlijke ijsjes en de goochelaarskunsten van Tobias Magic Show.