Afscheidsconcert Backstienk Boys

KRUISLAND – ‘Na 14 jaar uitverkochte stadions, diverse wereldtournees, seks, drugs en Rock ’n Roll’ trekken de Backstienk Boys de stekker eruit. ‘X-lands Biggest Rockband’ geeft vanavond een knallend afscheidsconcert in stamkroeg De Commerce, waar Joep en Jac Gommeren, Dennis en Robbert-Jan Doomen en Niels van Dijk nog één keer samen alles uit de kast zullen trekken om het publiek te vermaken.

Op hun geheel eigen wijze, want de Backstienk Boys hebben een repertoire van eigen werk en covers met een eigen sausje. Daarnaast zijn ze vermaard geworden om hun onderbroekenlol, waanzinnige verkleedpartijen en hilarische acts.

Zowel in Kruisland en omgeving, als onder meer in Zeeland, België en Helvoirt maakten ze in de loop der jaren furore. Legendarisch vinden de boys zelf vooral hun optredens met plaatselijke collega-muzikanten, zoals harmonie Sint Caecilia en niet te vergeten de Crossroads Allstar-avonden.  

Het slotakkoord van de Backstienk Boys begint vanavond om 20.30 uur, de dresscode is gala en de toegangsprijs bedraagt 5 euro.

Foto Ingrid Schrauwen