Adnan Alisic nieuwe assistent-trainer Voetbalvereniging Steenbergen

Enkele weken geleden konden we melden dat hoofdtrainer Robin Borremans van v.v. Steenbergen met het bestuur van de vereniging overeengekomen was om ook in het voetbalseizoen 2021/2022 de oefenmeester te zijn van de selectie van het 1e elftal.
Assistent-trainer Tim van der Ree had echter laten weten aan het eind van het lopende seizoen zijn functie te gaan neerleggen, omdat hij de intentie heeft om hoofdtrainer te worden van een andere vereniging.
Tim van der Ree is vele jaren lang trainer geweest van diverse jeugdelftallen van v.v. Steenbergen, van het 2e seniorenteam en is de laatste 2 jaar assistent-trainer geweest van het 1e elftal. Het bestuur van de vereniging moest dus op zoek naar een vervanger en is daarin snel geslaagd. Vanaf het voetbalseizoen 2021/2022 zal Adnan Alisic deze functie gaan vervullen.
We laten de lezers kennis maken met deze geboren Rotterdamse voetballer die sinds 2019 in Steenbergen woont en momenteel zelf nog actief voetballer is.

foto’s: Assistentrainer Adnan Alisic met dochter Halima en zoon Emin, die beide in de jeugd van vv Steenbergen spelen.
En tweede foto: Adnan Alisic met hoofdtrainer Robin Borremans.In de ledeneditie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 19 februari staat hierover een uitgebreid artikel door John Rommers met veel meer informatie. Word lid van Steenbergse Courant en ontvang de krant elke week in de bus.
Daarnaast krijgen leden de krant wanneer ze dat wensen ook gratis digitaal toegestuurd.

Beelden bij dit artikel