Ad Vermeulen roept op: “Stem op Shirley van Overveld voor ‘Brabander van het Jaar’”

STEENBERGEN – Ieder jaar weer nestelt Ad Vermeulen zich met plezier voor de buis wanneer Omroep Brabant begint met de bekendmaking van de genomineerden voor de verkiezing van de Brabander van het Jaar. Nooit kwam er echter eens een naam uit het West-Brabantse of, nog beter, uit de gemeente Steenbergen voorbij. Totdat Vermeulen ineens een persoon binnenviel die wat hem betreft perfect is voor de titel: Shirley van Overveld van de Stichting Ankie.

Omroep Brabant was blijkbaar onder de indruk van het verhaal achter de vrouw, want zij werd gekozen als een van de tien genomineerden voor de titel. Wie het eens is met de keuze, kan op haar stemmen via www.omroepbrabant.nl/brabandervanhetjaar.

De Welbergse is Vermeulen dankbaar voor de eer, al heeft zij er wel gemengde gevoelens over. “Ik ben altijd zo bang dat mensen een beetje Shirley-moe worden. Terwijl ik niet degene ben die het doet maar alle mensen van Steenbergen. Ik zorg dat het geld op de goede plek terecht komt, maar het komt niet uit mijn portemonnee. En ik kan het al helemaal niet alleen. Ik heb een grote groep familie, vrienden en andere betrokkenen waar ik een beroep op kan doen.”

Eerste Kerstdag

Wie het eens is met Ad Vermeulen  en wil stemmen op Shirley van Overveld kan dat doen via www.omroepbrabant.nl/brabandervanhetjaar. De stembus is geopend tot en met vrijdag 8 december.

Tijdens een feestelijk diner op kasteel Helmond maakt de Commissaris van de Koning bekend wie zich de Brabander van het Jaar 2017 mag noemen. Op eerste kerstdag is dat te zien in een speciaal programma op Omroep Brabant TV wie dat is geworden. 

Foto: Ad Vermeulen meldde Shirley van Overveld spontaan aan voor de verkiezing van de Brabander van het Jaar van Omroep Brabant. De Welbergse werd genomineerd en dingt mee om de titel.

Door Dasja Abresch