AD Autobedrijf Helmons is omgetoverd tot Autovakmeester Helmons

Dinteloord –  Autobedrijf Helmons, met vader Bertus Helmons en zoon Robert Helmons aan het roer, bestaat al meer dan 25 jaar. Tot voor kort droeg het familiebedrijf de naam AD Autobedrijf Helmons. Door de naamsverandering van AD Autobedrijf naar Autovakmeester Helmons heeft het bedrijf een geheel nieuwe uitstraling gekregen.

Mobiliteit op maat

‘‘Een nieuwe naam met dezelfde service. Mobiliteit op maat’’, benadrukt eigenaar Robert Helmons. ‘‘Om onze klanten de goede service te kunnen bieden die zij gewend zijn, hebben wij uiteraard besloten mee te doen met de naamsverandering. De uitstraling van ons pand is inmiddels aangepast naar de nieuwe huisstijl’’.

Passende garageformule

Autovakmeester Helmons is een kleinschalig, merkonafhankelijk autobedrijf waar klanten terecht kunnen voor onderhoud, reparatie en voor verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Robert Helmons: ‘‘Mijn vader, onze monteur en ik hebben een enorme passie voor het vak. We vinden het daarom belangrijk om aangesloten te zijn bij een garageformule die bij ons past. De kleinschaligheid zorgt ook voor korte lijntjes. Klanten zien dit terug in onze persoonlijke benadering. De deur staat open voor zowel de particuliere als zakelijke (lease-)rijder’’.

Kentekenloket

‘‘Daarnaast bieden we met ons kentekenloket ook de mogelijkheid om in Dinteloord doordeweeks een voertuig op naam te zetten. De koper kan bij ons onder andere direct de kilometers laten controleren’’, vertelt Robert. In het pand naast het autobedrijf is de showroom gevestigd van de Scootmobielshop. Ook dit is een onderdeel van het Autobedrijf Helmons. Robert Helmons: ‘‘Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Klanten kunnen hier bijvoorbeeld terecht voor de aankoop van een rollator of een nieuwe of gebruikte scootmobiel’’.  Voor meer informatie: www.scootmobielshop.nu of www.autohelmons.nl.

Door Michelle Douw