Abraham en Sarah stelen de show

NIEUW-VOSSEMEER – In ’t Vosse-ol werd gisteravond carnaval nog eens dunnetjes overgedaan, ter gelegenheid van het ‘eeuwfeest’ van Petra en John Rijk. Zij zag Sarah al in november, hij liep Abraham afgelopen donderdag tegen het lijf. Samen 100 dus en dat heugelijke feit moest natuurlijk flink gevierd worden.

In stijl met de grote hobby van de echtelieden, kwamen alle genodigden in carnavalsoutfit naar het feest bij Dorpsherberg de Sterke Duvel op de Hoogte in Nieuw-Vossemeer, waar dj/zanger Chris(je) Antonissen uit Steenbergen voor de bijpassende muzikale omlijsting zorgde, maar dat gebeurde zeker ook door de De Vosseblaozers en T’oonladders Zat, de dweilbands waarbij Petra en John actief zijn. Zij lieten de kans dan ook niet aan hun feestneuzen voorbij gaan om zelf een lekker deuntje mee te spelen.

Natuurlijk werd er tevens menig loflied aangeheven op het tweetal, dat er door hun kinderen en diens aanhang bovendien op een leutige manier doorheen werd gehaald middels een ABC. Iets wat Petra en John Rijk prima kunnen waarderen: afgelopen carnaval stalen zij immers de show door met een gezamenlijke act het Vosse-olse tonpraatfestival op hun naam te schrijven.