Aanstaande maandag: inwoners van gemeente Steenbergen ontvangen koninklijke onderscheiding

STEENBERGEN – Aanstaande maandag tussen 11:00 en 17:30 uur zendt SLOS vanuit het gemeentehuis de uitreiking van de koninklijke onderscheidingen aan inwoners van de gemeente Steenbergen uit. Vanwege coronamaatregelen wordt de uitreiking in gedeelten gedaan. Daarbij zijn slechts een beperkt aantal gasten aanwezig.

Burgemeester Ruud van den Belt zal de onderscheidingen uitreiken. Hij is blij met het grote aantal dat dit keer wordt gedecoreerd. “In onze gemeenschap zijn opvallend veel mensen als vrijwilliger actief om voor alle doelgroepen in de samenleving, elk jaar weer, tal van evenementen te organiseren. Veelal doen zij dat achter de schermen, soms bijna onzichtbaar. Onder het motto “ere wie ere toekomt” krijgen juist zulke stille krachten bij de Lintjesregen de waardering die zij verdienen.”

Uitzending

De Lintjesregen is maandag 26 april vanaf 11.00 uur voor iedereen live te volgen via de SLOS op Kanaal 41 van Ziggo, kanaal 1402 van KPN, kanaal 804 van Delta en kanaal 12 van Caiway. De uitzendingen zijn ook te volgen en terug te kijken op www.slos.nl en via het YouTube-kanaal van de SLOS. Op Koningsdag zendt de SLOS ook nog een compilatie uit van de Lintjesregen in de gemeente Steenbergen. Op KijkopSteenbergen.nl en in Steenbergse Courant van vrijdag 30 april valt te lezen waarom de betreffende inwoners worden onderscheiden.