Aanmelden voor gratis computercursus volwassenen in de bieb

STEENBERGEN / DINTELOORD – Bibliotheek Het Markiezaat geeft een cursus Klik & Tik voor volwassenen die kennis willen maken met de mogelijkheden van de computer.

Belangstellenden kunnen deelnemen op maandagen van 9.00 tot 10.30 uur (m.u.v. de schoolvakanties) in de Bibliotheek Steenbergen aan de Blauwstraat 30. Ook in Dinteloord wordt de cursus gegeven. Dat gebeurt dan woensdagen van 10.15 tot 11.45 uur (m.u.v. de schoolvakanties) in de Bibliotheek Dinteloord in Basisschool de Regenboog aan de Burgemeester Meester H. Popstraat 2.

Gratis

De cursus ‘Klik & Tik, het internet op’ richt zich op volwassenen die voor het eerst kennismaken met de mogelijkheden van internet. Er komen diverse onderwerpen aan de orde, zoals het bekijken van websites, zoeken met een zoekmachine, invullen en aanvragen, e-mailen en downloaden. De cursisten kunnen in hun eigen tempo de cursus doorlopen. ‘Klik & Tik’ bestaat uit minimaal 8 bijeenkomsten  
De cursussen zijn gratis. Cursisten hoeven ook geen lid van de bibliotheek te zijn.

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmeldingen kunnen belangstellenden contact opnemen met Esther Hartog, telefoon: 0164 – 243450 of via e-mail: taalhuis@markiezaatsbibliotheken.nl met vermelding van naam en telefoonnummer.