Dé keukenspeciaalzaak van Steenbergen

Your New Kitchen

Your New Kitchen

Vertrouwen, openheid van zaken, meedenken, persoonlijke service én een foutloze montage. Dat is de kern waar het bij Your New Kitchen allemaal om draait.

Met twintig jaar ervaring en vakkennis in de internationale keukenbranche, besloot Marcel de Groot het anders aan te pakken, wat in het najaar van 2016 resulteerde in de opening van zijn eigen bedrijf.

Your New Kitchen is gevestigd op de hoek van de Prins Reinierstraat en de Warwickstraat, op bedrijventerrein Reinierpolder I: een mooie zichtlocatie aan de doorgaande route van en naar de A4, waar diverse keukenopstellingen van Duitse kwaliteitsmerken staan opgesteld.

Aan de keukentafel

,,Mijn werk speelt zich echter in hoge mate bij de mensen thuis af. Letterlijk en figuurlijk aan de keukentafel,’’ vertelt Marcel de Groot. ,,Het gaat er tenslotte om dat ik hun persoonlijke wensen vertaal naar een op maat gesneden, deskundig advies. Elk huis, elk interieur, elke gezinssituatie en elk budget vraagt om een passend voorstel,’’ zo licht hij de meerwaarde toe die Your New Kitchen biedt.

Tevreden klanten

,,Daarvoor neem ik graag uitgebreid de tijd, je praat immers over een serieuze investering voor langere tijd,’’ vervolgt de ondernemer, wiens filosofie in de praktijk ook daadwerkelijk z’n vruchten afwerpt. ,,Het aantal tot nu toe gerealiseerde projecten overtreft mijn verwachtingen, maar vooral de tevredenheid van alle klanten doet me goed. Zij stellen deze aanpak bijzonder op prijs.’’

Het allerbelangrijkste is in zijn overtuiging om volledig transparant te zijn over de (on)mogelijkheden en de bijhorende prijzen. ,,Iedereen verdient waar voor z’n geld en heeft er dan ook recht op om precies te weten wat alles kost. Op die manier creëer je vertrouwen. Een goed gevoel, wederzijds, staat voor mij bovenaan.’’

Open en eerlijk

,,Dat bereik je alleen door open en eerlijk te zijn én door je afspraken altijd na te komen. Vooral ook als het om de montage gaat. Wij bewijzen dat dit wel degelijk probleemloos kan. Kwestie van goed voorbereiden én samenwerken met vakbekwame monteurs op wie je kunt rekenen. Want uiteindelijk is de montage het visitekaartje dat je afgeeft.’’

Bij Your New Kitchen ben je als klant sowieso verzekerd van een degelijk onderbouwd, driedimensionaal ontwerp, waarvoor Marcel de Groot een tekenprogramma met fotorealisme gebruikt. ,,Daarbij komt bovendien mijn bouwkundige achtergrond goed van pas.’’

Hoogste kwaliteit, scherpe prijs

Dankzij zijn goede relaties met leveranciers in de keukenbranche, kan hij de hoogste kwaliteit keukens leveren – met een lange levensduur – tegen concurrerende tarieven.
Voor benodigde inbouwapparatuur is Your New Kitchen officieel dealer van het Duitse merk NEFF, het Amerikaanse Kitchen Aid, en Novy (de top op het gebied om afzuiging). Ook andere merken zijn mogelijk.

Contact & openingstijden

Warwickstraat 2c 4651 SX Steenbergen

marcel@yournewkitchen.nl

06-24162893

www.yournewkitchen.nl

maandag09.00-17.00 uur
dinsdag09.00-17.00 uur
woensdag09.00-17.00 uur
donderdag09.00-17.00 uur
vrijdag09.00-17.00 uur; 18.00-20.00 uur
zaterdag10.00-15.00 uur
zondagGesloten