Dé hovenier van Zuid-West Nederland

Visio Vireo Tuinen

Over Dutch Quality Gardens Visio Vireo Tuinen

In de twintig jaar van zijn bestaan is Visio Vireo Tuinen uitgegroeid tot een toonaangevend hoveniersbedrijf. Visio Vireo is Latijn voor ‘Kijk op Groen’. Een slogan die perfect bij het bedrijf past. Eigenaar John Bijlsma: “Het is onze dagelijkse missie om mooie tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden en daarmee de wereld groener en de mensen gelukkiger te maken.

Een goed tuinontwerp begint bij Visio Vireo met een kennismakingsgesprek op locatie zodat we kunnen zien hoe de situatie en ligging van de tuin is. We bespreken de wensen en de kaders waarbinnen we moeten werken. Een goed advies kan echter ook het aanbrengen van aanpassingen zijn om de tuin onderhoudsvriendelijker te maken of de beplanting beter tot zijn recht te laten komen. Wij inspireren u met onze uitgebreide portfolio van tuinen en toepassingen en vertalen uw idee en onze ervaring naar een advies dat bij u past.

Visio Vireo is daarnaast ook sterk in het tuinonderhoud. Dit kunnen we volledig verzorgen, of in combinatie met onze klant, waarbij wij de meer specialistische zaken uitvoeren”.

Contact & openingstijden

Franseweg 62a 4651 GG Steenbergen

info@visiovireo.nl

0167 560 619

https://visiovireo.nl/