Dé hovenier van Zuid-West Nederland

Visio Vireo Tuinen

Over Visio Vireo Tuinen

In de ruim vijftien jaar van zijn bestaan is Visio Vireo Tuinen uitgegroeid tot een toonaangevend hoveniersbedrijf. Dagelijks is een team van tien kundige hoveniers aan de slag in de gehele regio. Eigenaar en oprichter John Bijlsma verwoordt de visie die hij heeft duidelijk: “Wij willen een tuin realiseren die exact aansluit bij de wensen van onze opdrachtgever, passend bij de woning en de omgeving. Visio Vireo is Latijn en betekent ‘Kijk op Groen’. Onze manier van werken is professioneel, creatief en deskundig. Wij leveren kwaliteit, service en vakmanschap. Visio Vireo is een dynamisch en innovatief hoveniersbedrijf en ontwerpbureau voor tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud voor particulieren, bedrijven en instellingen”.

De kwaliteiten van Visio Vireo vallen niet alleen op in West-Brabant, maar ook op het eiland Tholen en in de grensstreek met België heeft het bedrijf tal van groene visitekaartjes afgegeven. Het bedrijf is op basis van de professionele werkwijze exclusief geselecteerd door de bekende Tuinen van Appeltern en kreeg als een van de eerste hoveniersbedrijven in Nederland het Tuingelukcoach-vignet toegekend.

“Als Tuingelukcoach bieden wij een Tuincheck aan. Samen met de tuinbezitter bekijken we of de tuin voldoet aan vier basisprincipes: voldoende groen, voldoende hoogte, voldoende privacy en niet meer onderhoud dan gewenst. Alle relevante zaken komen bij deze Tuincheck aan de orde en we bekijken samen wat we zouden kunnen doen om het Tuingeluk te vergroten. Dit doet Visio Vireo voor alle tuinbezitters die op zoek zijn naar deskundige hulp. Het maakt daarbij niet uit of het om een grote of om een kleine tuin gaat. Onze Tuincheck is geheel kosteloos”, vertelt John Bijlsma.

Een goed tuinontwerp begint bij Visio Vireo met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vervolgens inventariseert de ontwerper door goed te luisteren en met de juiste vraagstelling alle wensen en gebruikseisen. Hierbij wordt goed rekening gehouden met de stijl en de ligging van de woning en met het beschikbare budget. Op basis van een werkomschrijvende offerte – waarin alle afspraken zijn vastgelegd – wordt een duidelijk stappenplan gemaakt. Tijdens de realisatie heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt en is er een heldere rapportage over de voortgang en de eventueel aanvullende afspraken. Het aanlegtraject wordt afgerond met een oplevering waarbij nadrukkelijk wordt gekeken of alles conform de afspraken is uitgevoerd.

Deze manier van werken wordt door de opdrachtgevers bijzonder op prijs gesteld. “Tuinaanleg volgens een doordacht inrichtingsplan, eventueel aangevuld met een gedetailleerd bestratingplan is tevens kostenbesparend. Het voorkomt fouten en leidt tot een optimaal resultaat. Visio Vireo is vervolgens ook sterk in het tuinonderhoud. Dit kunnen we volledig verzorgen, of in combinatie met onze klant, waarbij wij de meer specialistische zaken uitvoeren”, aldus John Bijlsma. Hij nodigt belangstellenden uit om contact met hem op te nemen. “Tuingeluk begint met een uitgebreid intakegesprek. Dat is vrijblijvend en zal de mogelijkheden van Visio Vireo goed tonen”.

Contact & openingstijden

Franseweg 62a 4651 GG Steenbergen

info@visiovireo.nl

0167 560 619

www.visiovireo.nl