Van Dorst Rolluiken en Zonwering

 

Over van Dorst Rolluiken en Zonwering

Na enkele ervaringsjaren in zonwering besloot Adrie van Dorst zich als zelfstandig ondernemer in 1976 professioneel met binnen- en buitenzonweringen te gaan bezighouden. Hij richtte Van Dorst Rolluiken en Zonwering op en wist al vrij snel een hechte klantenkring op te bouwen in de Zuid-Westhoek.

Nadat enkele jaren later ook zoon Marco toetrad was een hecht familiebedrijf geboren. In 2000 nam zoon Marco het bedrijf over en ging vader Adri van een welverdiend pensioen genieten. Samen met echtgenote Dorien is Marco het eerste aanspreekpunt.

De kracht van het bedrijf bleef onveranderd: “Wij worden vertrouwd door onze klanten. In alle jaren hebben wij bewezen dat we uitstekende kwaliteit leveren. Veel van onze nieuwe klanten krijgen we via mond-tot-mondreclame. Vaak ook mogen we zonwering installeren bij kinderen van bestaande klanten. Zij weten als geen ander dat wij niet alleen beschikken over ruime ervaring en een zeer persoonlijke aanpak. We leveren goede producten, zorgen voor een degelijke installatie en staan bekend om onze uitstekende service”, zo licht Marco van Dorst toe.

“In de afgelopen jaren hebben wij een duidelijke selectie gemaakt onder de leveranciers. We leveren uitsluitend topmerken als Verano, Roma en Heroal. En kiezen uitsluitend voor aluminium rolluiken vanwege de hoogwaardige kwaliteit en de lange levensduur. Belangrijk vinden we het ook om bij de mensen thuis te adviseren. Daarvoor hebben we kleurstalen en voorbeelden bij ons. Vervolgens kunnen we ook alles nauwkeurig inmeten en het juiste advies geven. Wanneer nodig maken we een afspraak voor een bezoek aan onze showroom”.

Overigens zal het advies over welke zonwering optimaal past bij de wensen van hun klanten ook worden aangevuld met extra informatie over de mogelijkheden die de huidige techniek biedt. Daarbij worden de toepassingen in combinatie met smartphone of tablet zeker toegelicht. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld rolluiken te sluiten, zelfs als de bewoners zich elders bevinden. En dat is toch wel super handig. Marco en Dorien van Dorst vertellen hier graag meer over en maken met belangstellenden graag een afspraak. Dorien wijst ook nog op hun facebook pagina: “Hierop plaatsen we informatie over de acties die we regelmatig hebben. Zo zijn er ondermeer acties in samenwerking met zonwering.nl ”.

Contact

Van Dorst Rolluiken en Zonwering
Nassaulaan 45
4651 AA Steenbergen
tel: 0167 531416
e-mail: info@vandorstrolluiken.nl
Website: www.vandorstrolluiken.nl

Openingstijden

Maandag:
Op afspraak
Dinsdag:
Op afspraak
Woensdag:
Op afspraak
Donderdag:
Op afspraak
Vrijdag:
Op afspraak
Zaterdag:
Op afspraak
Zondag:
Op afspraak

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven