Uitvaartzorg Nuiten Groffen

 

Uitvaartzorg Nuiten Groffen

“Het verlies van een dierbare doet de tijd stil staan. Het verdriet is vaak immens groot. Juist in die emotionele sfeer is zorgvuldigheid bij de organisatie van de uitvaart belangrijk. Het afscheid moet een herinnering zijn waar nabestaanden kracht en inspiratie uit halen om verder te kunnen met hun eigen leven”, zo vinden de uitvaartverzorgers Anita Nuiten en Mieke Oolders. Zij begeleiden - op een geheel persoonlijke wijze - families voor, tijdens en na de uitvaart.

“Ik vind het heel bijzonder om iets te kunnen betekenen voor anderen in de meest emotionele momenten van hun leven. Ik zorg voor rust en overzicht in een hectische tijd en voer met zorg en aandacht de wensen van de overledene en van de nabestaanden uit. Vanuit mijn eigen verlieservaringen weet ik hoe belangrijk het is om de juiste keuzes te maken. Het is dan prettig om iemand naast je te hebben die met je meedenkt”, zo verklaart Anita Nuiten haar gedrevenheid om families bij te staan die met een overlijden worden geconfronteerd.

“In mijn leven maakte ik een aantal uitvaarten van zeer dichtbij mee, die mij diep raakten. Ik voelde mij uitgenodigd om dichtbij de familie en overledene te komen. Dit gevoel wil ik meenemen in de begeleiding van families”, zo verwoordt Mieke Oolders haar motivatie.

Samen met de familie van de overledene worden alle wensen goed doorgenomen. “Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd. Zo ontstaat er rust om de juiste keuzes te maken. We bekijken samen wat bij de overledene en nabestaanden past. De familie bepaalt daarbij wat ze graag zelf willen doen en wat ze uit handen willen geven”.

Desgewenst kan de overledene worden opgebaard in de intieme en sfeervolle afscheidskamer De Linde in Steenbergen. Hier is de gehele dag en in alle rust een bezoek aan de overledene mogelijk. Naast deze afscheidskamer kan er gebruik worden gemaakt van het mortuarium Elisabeth in Halsteren of de afscheidskamer in verzorgingshuis De Vossemeren in Nieuw-Vossemeer.

Na de uitvaart helpt Uitvaartzorg Nuiten Groffen families - die dat wensen - bij tal van zaken die op hen afkomen. “In de periode na overlijden zijn er veel zaken die geregeld dienen te worden. Door het praktische werk uit handen te geven aan een professional, ontstaat er meer tijd en ruimte voor de nabestaanden. Tijd die besteed kan worden aan het verwerken van het verlies en het afsluiten van het leven van een dierbare”.

Voor het melden van een overlijden kan 24 uur per dag contact worden opgenomen via het telefoonnummer (0167) 76 72 74.

Contact

Uitvaartzorg Nuiten Groffen
Seringenlaan 168
4651 KX Steenbergen
tel: 0167 767274
e-mail: info@nuiten-groffen.nl
Website: www.uitvaartzorgnuiten-groffen.nl

Openingstijden

Maandag:
24/7
Dinsdag:
24/7
Woensdag:
24/7
Donderdag:
24/7
Vrijdag:
24/7
Zaterdag:
24/7
Zondag:
24/7

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven