Wij zorgen voor een waardig afscheid. Daar kunt u op vertrouwen

Uitvaartverzorging Leeuw

Over Uitvaartverzorging Leeuw

In 1984 startte Gerard Leeuw een uitvaartonderneming in Fijnaart, waar hij zijn bloemenwinkel had. Enkele jaren later breidde hij deze onderneming uit in Steenbergen. Hier werd op de Welberg de toenmalige kleuterschool gekocht en verbouwd tot een prachtig rouwcentrum. In de afgelopen 25 jaar werd begrafenisonderneming Leeuw – door de persoonlijke en correcte wijze waarop uitvaarten werden verzorgd – een vertrouwd begrip in Steenbergen en omgeving.

Sinds 2003 versterkt Gerards zoon Alfred het team van uitvaartverzorging Leeuw, dat tevens bestaat uit Ineke van Middendorp en Sandra van Poortvliet. “Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en doen onze uiterste best om uitstekende hulp te bieden bij een overlijden. Het is voor de nabestaanden belangrijk dat ze bij het verlies van een dierbare op de juiste wijze worden bijgestaan. Wij richten ons in het bijzonder op de persoonlijke wensen van de familie, zodat het voor hen mogelijk is om zoveel mogelijk een eigen vorm aan de uitvaart kunnen geven. De uitvaart wordt vanaf het moment van overlijden, tot en met de afscheidsdienst en de nazorg door dezelfde uitvaartleider begeleid. Door de familie wordt dit als belangrijk ervaren. Het eigen rouwcentrum heeft de mogelijkheid van een 24-uurs kamer, waardoor optimaal aan de bezoekwensen van de familie kan worden voldaan”.

Uitvaartverzorging Leeuw verzorgt alle mogelijke vormen van uitvaarten, waarbij volledig rekening wordt gehouden met de wensen van de nabestaanden. Ook is er de mogelijkheid van een budgetuitvaart.

Contact & openingstijden

Kapelaan Kockstraat 50 4651 XE Steenbergen

uitvaartverzorgingleeuw@kpnmail.nl

0167 566104

www.uitvaartleeuw.nl

maandag24/7
dinsdag24/7
woensdag24/7
donderdag24/7
vrijdag24/7
zaterdag24/7
zondag24/7