Uw garage in Steenbergen en omstreken

TT Auto’s

Over TT Auto’s

Kwaliteit en een hoge mate van dienstverlening leveren tegen betaalbare prijzen. Dát is van het begin af aan de belangrijkste doelstelling geweest van TT Auto’s, gevestigd aan de Bronkhorststraat 2 op het Steenbergse bedrijventerrein Reinierpolder I.

Om het ‘motto’ van de zaak voortdurend waar te maken en bijzonder scherpe werkplaatstarieven te kunnen hanteren, wordt er bij TT Auto’s hard én vooral ook efficiënt gewerkt. ,,Waarbij het vanzelfsprekend noodzakelijk is dat zowel je over de juiste kennis, vaardigheden als de benodigde hulpmiddelen beschikt,’’ stelt eigenaar Toon Mol. ,,Onze werkplaats is goed uitgerust en ingericht voor alle vormen van reparaties en onderhoud.”

Scherp geprijsde keuringen

TT Auto’s is RDW erkend, wat betekent dat het autobedrijf door de Rijksdienst Wegverkeer is gemachtigd om APK-keuringen te verrichten en dat de kwaliteit van de werkzaamheden ook regelmatig wordt gecontroleerd. Dit biedt de klant nóg meer zekerheid.

Naast zeer voordelige APK-keuringen, biedt TT Auto’s ook een scherp geprijsde zomercheck aan – om veilig met de auto op vakantie te kunnen gaan – en een al even voordelige wintercheck, om die periode van het jaar veilig door te komen. ,,En ook onze bandenservice kent uiterst aantrekkelijke tarieven.”

Uitgebreide keuze betrouwbare occasions

Voor de aanschaf van een betrouwbare auto, ben je bij TT Auto’s eveneens aan het juiste adres. ,,Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle merken auto’s. In onze showroom hebben we altijd een uitgebreid assortiment occasions, in alle prijsklassen, en we kunnen ook nieuwe auto’s leveren,’’ aldus Toon Mol. Voor autofinancieringen en verzekeringen werkt hij  samen met Bekaro. Deze intermediair is hierin gespecialiseerd en vanwege hun uitgebreide netwerk kunnen bijzonder interessante financiering- en verzekeringsmogelijkheden worden aangeboden.

TT Auto’s beschikt verder ook nog over een eigen sleepdienst. ,,Daarmee kunnen we klanten die onderweg met pech staan ophalen, maar ook het vervoer van auto’s in binnen- en buitenland verzorgen.’’

Groei doorgemaakt

Dat het concept van de onderneming werkt, blijkt wel uit de groei die in de loop der jaren is doorgemaakt. Na de start van het autobedrijf in 2005 aan de Burgemeester Van Loonstraat, vond drie jaar later al een verhuizing plaats naar Reinierpolder I en in 2010 naar Reinierpolder II, waarna TT Auto’s in 2015 weer terugkeerde naar de huidige, ruimere locatie op Reinierpolder I, aan de Bronkhorststraat 2. Goed bereikbaar, vlak bij de A4.
Helaas moest Toon in de zomer van 2018 veel te vroeg afscheid nemen van zijn vrouw en zakenpartner Elly. ,,Voor haar en onze kinderen ga ik door op de manier zoals we samen altijd hebben gedaan.’’

Contact & openingstijden

Bronkhorststraat 1 4651 SZ Steenbergen

ttauto@home.nl

0167 852435

www.ttautos.nl

maandag09:00 - 17:00 u
dinsdag09:00 - 17:00 u
woensdag09:00 - 17:00 u
donderdag09:00 - 17:00 u
vrijdag09:00 - 17:00 u
zaterdag09:00 - 13:00 u
zondagGesloten