TT Auto's

 

Over TT Auto's

Onder het motto “Goede dienstverlening hoeft niet duur te zijn” startten Toon en Elly Mol in 2005 met TT Auto’s. Dat hun concept aanslaat bewijst de groei van het autobedrijf. Aanvankelijk begonnen in de Burgemeester Van Loonstraat, verhuisde TT Auto’s 3 jaar na oprichting naar het industrieterrein Reinierpolder I en maakte het in 2010 de overstap naar de Houtzagerij op Reinierpolder II. In maart 2015 zette TT Auto's een nieuwe stap en werd het bedrijf verplaatst naar de huidige locatie: Bronkhorststraat 2 op industrieterrein Reinierpolder I.

“Wij staan nog steeds volledig achter het standpunt dat je kwaliteit kunt leveren zonder hoge prijzen te berekenen. Dat is een kwestie van hard en efficiënt werken, waarbij het vanzelfsprekend noodzakelijk is dat je over de juiste kennis, vaardigheden en hulpmiddelen beschikt. Dat is bij TT Auto’s zeker het geval en hierdoor kunnen wij bijzonder scherpe werkplaatstarieven hanteren”, stellen Toon en Elly Mol.

Hun bedrijf is RDW erkend. Dat betekent dat ze door de Rijksdienst Wegverkeer zijn gemachtigd om APK-keuringen te verrichten en dat het bedrijf regelmatig wordt gecontroleerd op de kwaliteit van de werkzaamheden. “Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle merken auto’s. In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment occasions en we leveren ook nieuwe auto’s. Onze werkplaats is goed ingericht voor alle vormen van reparaties en onderhoud. Naast zeer voordelige APK-keuringen hebben we ook een aantrekkelijk geprijsde zomercheck – om veilig met de auto op vakantie te kunnen – en voor het najaar een wintercheck om die periode goed door te komen. Ook onze bandenservice biedt zeer voordelige tarieven”.

TT Auto’s heeft ook een eigen sleepdienst. Klanten die met pech onderweg komen te staan worden opgehaald. Daarnaast biedt TT Auto’s een autotransportservice. Tegen een voordelig tarief verzorgt het bedrijf autovervoer in binnen- en buitenland.

Voor autofinancieringen en verzekeringen werkt TT Auto’s samen met Bekaro. Deze intermediair is hierin gespecialiseerd en vanwege hun uitgebreide netwerk kunnen aantrekkelijke financiering- en verzekeringsvormen worden aangeboden.

Contact

TT Auto's
Bronkhorststraat 1
4651 SZ Steenbergen
tel: 0167 852435
e-mail: ttauto@home.nl
Website: www.ttautos.nl

Openingstijden

Maandag:
09:00 - 17:00 u
Dinsdag:
09:00 - 17:00 u
Woensdag:
09:00 - 17:00 u
Donderdag:
09:00 - 17:00 u
Vrijdag:
09:00 - 17:00 u
Zaterdag:
09:00 - 13:00 u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven