Thuiskapster Hair Makes You

 

Over thuiskapster Hair Makes You

In deze jachtige tijd hebben veel mensen het enorm druk. Ze hebben amper tijd voor hun reguliere bezigheden maar vinden het toch ook belangrijk om er goed uit te zien. Hair Makes You combineert beide behoeften en biedt als thuiskapster de mogelijkheid om geknipt te worden op een moment dat het haar opdrachtgever uitkomt.

Tijdwinst en gemak

Carmen Wouters vertelt wat haar bijzondere kwaliteiten zijn. “Mijn klanten vinden het heel gemakkelijk dat ik bij ze langs kom op een moment dat het ook bij hen goed uitkomt. Ze vinden het prettig dat ze gewoon thuis kunnen blijven en in hun eigen omgeving gekapt worden. Dat scheelt hen tijd en is gemakkelijk. Maar er zijn ook klanten die minder mobiel zijn en waarvoor een bezoek aan huis om die reden een uitkomst is”.

Nieuwste trends, alle haartypen

Na haar opleiding aan het Kapperscollege in Roosendaal en de Kinky Academie in Rotterdam knipte Carmen aanvankelijk in een kapsalon, waar ze een plekje had gehuurd. Begin 2016 besloot ze als thuiskapster verder te gaan omdat klanten aangaven dat ze knippen aan huis prettig zouden vinden. “Inmiddels heb ik voldoende ervaring opgedaan. Niet alleen met allerlei haartrends, maar ook met de diverse haartypen. Naast knippen is mijn specialiteit ook haarverven. Hierbij maak ik gebruik van kleurenkaarten en bepaal ik samen met mijn klant welke kleur het beste bij haar of hem past. Ook het verven gebeurt aan huis en hiervoor breng ik alle attributen – inclusief ook handdoeken e.d. – mee. Mijn klanten hoeven dus niets zelf te regelen. Ze kunnen daarbij kiezen of ze zelf hun haar willen wassen of dat ik dat voor hen doe”.

Duurzaam verven

“Bij het verven van haar werk ik uitsluitend met duurzame middelen en producten. Dat wil zeggen dat chemische stoffen achterwege blijven. Ook alle stylingproducten zijn duurzaam. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het haar van mijn klanten”.

Straal van 25 km

Als thuiskapster heb ik een heel leuk contact met mijn klanten. Je merkt dat ze zich heel prettig voelen in hun eigen comfortzone. Ik speel optimaal in op hun wensen en dat geeft hen maar ook mij veel voldoening.

De gemeente Steenbergen is het centrum van mijn werkgebied en ik maak afspraken binnen een straal van 25 km. Ik knip zowel jeugd als ouderen en zowel mannen als vrouwen. Een knipbeurt kost 15 euro. Alle overige werkzaamheden gebeuren tegen een interessant tarief. Dat kan heel goed, omdat de kosten van een dure salon worden uitgespaard.

Contact

Thuiskapster Hair Makes You
Uw straat
Uw postcode Uw woonplaats
tel: 06 218 06 605
e-mail: hairmakesyou@hotmail.com
Website: Www.hairmakesyou.nl

Openingstijden

Maandag:
Op afspraak
Dinsdag:
Op Afspraak
Woensdag:
Op Afspraak
Donderdag:
Op Afspraak
Vrijdag:
Op Afspraak
Zaterdag:
Op Afspraak
Zondag:
Geen bezoek aan huis

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven