Telecombinatie & Reparatiemaster Steenbergen

 

Over Telecombinatie & Reparatiemaster Steenbergen

Telecombinatie Steenbergen is een onafhankelijke speciaalzaak voor alle zaken omtrent telefoonabonnementen, (smart)phones en alle bijhorende accessoires. In de eigen reparatie-afdeling worden alle reparaties verricht vanuit het klaar-terwijl-u-wacht-principe. Dit alles onder het motto: de beste service tegen de laagste prijs!

Eerlijk en deskundig advies

“Wat weinig mensen weten is dat Telecombinatie in Nederland maar liefst 160 vestigingen heeft, maar dat dit allemaal zelfstandige ondernemers zijn. Door de grote inkoop kunnen bijzonder scherpe prijzen worden gerekend, maar nog veel belangrijker is dat we onafhankelijk zijn en niet worden verplicht om onze klanten bepaalde telefoonabonnementen te verkopen. Dat betekent dat ik eerst in gesprek ga met mijn klant om te kijken wat zijn of haar werkelijke behoefte is en welke specifieke wensen er zijn. Pas dan adviseer ik het beste abonnement dat hier bij past. Ook adviseer ik onafhankelijk over de (smart)phone en laat ik graag zien welke enorme mogelijkheden er zijn”, vertelt Leo De Rooy.

Reparaties binnen een half uur

“Naast uitgebreide kennis over wat de markt te bieden heeft, is ons specialisme tevens het repareren van alle merken telefoons en tablets. Hierin hebben we grote ervaring. Wij kunnen bijna alles repareren en beschikken over de meest voorkomende originele onderdelen. Hierdoor kunnen we vrijwel alle reparaties direct uitvoeren, terwijl de klant even geniet van een kopje koffie of hier in de plaats een boodschapje doet. Je moet dan denken aan problemen met de voeding, valschade en waterschade. Het is vaak zonde om een telefoon of tablet bij schade maar weg te doen, terwijl een reparatie vaak zo gebeurd is en niet duur is”.

Ook accessoires van alle merken

“Wij verkopen telefoons en accessoires van alle merken en telefoonabonnementen van alle providers. Ik help alle klanten persoonlijk en ze zijn ook snel aan de beurt. Wie eenmaal bij Telecombinatie Steenbergen binnen is gestapt gaat enthousiast de deur uit. Ook krijg ik vaak nieuwe klanten door mond-tot-mond reclame. Via Facebook ontvang ik uitstekende recensies. En ja, ik ben super servicegericht, omdat ik hou van mijn vak en het fantastisch vind om mijn klanten blij te maken met een uitstekende dienstverlening en een daarbij passend product”.

Contact

Telecombinatie & Reparatiemaster Steenbergen
Kaaistraat 48
4651 BP Steenbergen
tel: (0167) 85 47 99
e-mail: info@reparatiemaster.nl
Website: www.reparatiemaster.nl

Openingstijden

Maandag:
uitsluitend op afspraak
Dinsdag:
09.30 uur - 17.30 uur
Woensdag:
09.30 uur - 17.30 uur
Donderdag:
09.30 uur - 17.30 uur
Vrijdag:
09.30 uur - 20.00 uur
Zaterdag:
09.30 uur - 17.00 uur
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven