Veilig en comfortabel vervoer van & naar het vliegveld

Taxi2Airport

Over Taxi2Airport

Met 15 jaar ervaring is Taxi2Airport het grootste en meest bekende platform om taxiritten in te plannen richting het vliegveld. Inmiddels is Taxi2Airport actief in meer dan 130 landen.

Met de groei van het aantal reizigers uit Steenbergen die via Eindhoven Airport op vakantie gaan, willen wij graag meer informatie geven over het regelen van een taxi naar het vliegveld.

Het regelen van een taxi kan via de pagina: Taxi2Airport – Taxi naar Eindhoven Airport.  Hier kun je het ophaaladres, de tijden, datum doorgeven en het aantal koffers doorgeven, waarna je dit rit verder kunt inplannen en boeken.

Liever bellen? Dat kan via: 088-3188331

Voordelen taxi

Gemak en comfort
Opgehaald worden bij huis of werk en afgezet worden bij Eindhoven Airport. Het klinkt comfortabel én dat is het ook. Daarbij scheelt het ook de nodige zorgen. Met de auto moet je nog een parkeerplaats regelen, en het reizen met het OV kan stressvol zijn bij storingen en vertragingen.

Vooraf betaald een vaste ritprijs
Geen nare verrassingen qua betaling bij aankomst bij het vliegveld. Bij het inplannen weet je namelijk direct de kosten zijn én betaal je de vergoeding voor de rit al van te voren.

Taxi op basis van je wensen
Bij het boeken van de taxi is er ruimte om de taxirit helemaal te personaliseren naar jouw wensen. Uiteraard gaat het dan om bijvoorbeeld het meenemen van extra bagage, maar ook bijvoorbeeld over het meenemen van huisdieren. Andere opties zijn kinderzitjes, een box op het dak voor de ski’s en het inzetten van een taxibusje bij grotere gezelschappen.

Bekijk onafhankelijke reviews over Taxi2Airport op Trustpilot