't Wagenhuis

 

't Wagenhuis

Eeterij, bar, café, barbecue, zalencentrum, catering ’t Wagenhuis, zo luidt de volledige naam van de horecagelegenheid die de het echtpaar Anja en Jack Bosters samen met hun medewerkers op de Hoogte in Nieuw-Vossemeer runnen.

Onderscheidend

“Dit is meteen ook waarmee wij het onderscheid maken. Onze veelzijdigheid biedt voor elk wat wils. Grote of kleine gezelschappen, ze zijn bij ons van harte welkom en ons team staat klaar om al onze gasten een onvergetelijke dag of avond te bezorgen. Of kort gezegd: van 1 persoon tot 400 personen, we willen iedereen graag bourgondisch verwennen”, zo vatten de uitbaters de dienstverlening van ’t Wagenhuis samen.

Rijke historie

’t Wagenhuis kent een lange en rijke historie. De grote zaal werd in 1970 gebouwd door toenmalig eigenaar Theo Bosters. In deze zaal werden tal van evenementen georganiseerd – veelal muzikale – die vanuit de hele regio bezoekers trokken. In 2004 namen René en Jolanda Smout ’t Wagenhuis over en drie jaar later kregen zij assistentie van Jack en Anja Bosters. Gezamenlijk runnen de echtparen nu ’t Wagenhuis.

Breed aanbod

“We serveren lunches, diners, high tea’s en buffetten. Onze gasten kunnen hier ook terecht voor tapas, spidergrillen en barbecues, eventueel in combinatie met biljart-golfen, een gewaardeerde bezigheid waarover de deelnemende groepen altijd lovend zijn. We staan tevens bekend om onze gezellige terrassen, zowel voor als achter ’t Wagenhuis. Hier is op zonnige dagen altijd wel een aangenaam plekje in zon of schaduw te vinden. Een glaasje bier, limonade of wat sterkers, het smaakt er altijd prima. En binnen kunnen we onze gasten vanzelfsprekend ook prettig ontvangen. In het café, in de kleine gezellige eetzaal of in de grote zaal, die uitermate geschikt is voor bruiloften, partijen of bijvoorbeeld vergaderingen”.

Contact

't Wagenhuis
Hoogte 13 - 19
4681 AB Nieuw-Vossemeer
tel: (0167) 50 24 75
e-mail: info@wagenhuis.nl
Website: www.wagenhuis.nl

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
12.00 - 24.00 uur
Woensdag:
10.30 - 24.00 uur
Donderdag:
10.30 - 24.00 uur
Vrijdag:
10.30 - 24.00 uur
Zaterdag:
10.30 - 24.00 uur
Zondag:
10.30 - 24.00 uur

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven