De best gelezen krant in de gemeente. Sinds 1881.

Steenbergse Courant

Over Steenbergse Courant

Al meer dan 130 jaar bereikt Steenbergse Courant de inwoners van de gemeente Steenbergen. De krant rolde op 1 april 1881 van de persen bij Vermeulen, de uitgever van deze puur op de regio Steenbergen gerichte uitgave. Steenbergse Courant besteedt ruim aandacht aan het belangrijke nieuws uit de buurt. Naast nieuws heeft Steenbergse Courant ook lezenswaardige rubrieken met interessante informatie.

De lange historie met betrouwbare berichtgeving en diepe worteling in de samenleving maakt dat Steenbergse Courant een bijzonder goed gelezen medium is. Eens per twee weken komt de krant huis-aan-huis. De andere weken verschijnt een speciale ledeneditie. In de bebouwde kommen van de kernen gebeurt dit via een eigen hecht bezorgnetwerk, in het uitgestrekte plattelandsgebied van de gemeente Steenbergen wordt de bezorging gerealiseerd via geadresseerde verspreiding door PostNL.

Door deze hoog kwalitatieve distributievormen kan Steenbergse Courant met recht zeggen dat de krant het enige nieuwsmedium is dat alle inwoners van gemeente Steenbergen bereikt. Dit alles maakt de krant ook tot een uitstekend advertentiemedium voor winkels en organisaties die in dit gebied onder de aandacht willen komen. Steenbergse Courant is hierdoor marktleider in de gemeente Steenbergen; ca. 90 % van de adverteerders die in de gemeente Steenbergen willen publiceren, maakt gebruik van Steenbergse Courant.

Contact & openingstijden

maandag09:00 - 17:30 u
dinsdag09:00 - 17:30 u
woensdag09:00 - 17:30 u
donderdag09:00 - 17:30 u
vrijdag09:00 - 17:30 u
zaterdagGesloten
zondagGesloten