Het sportiefste groepsuitje

SportparkUitje.nl

Over SportparkUitje.nl

SportparkUitje.nl is een initiatief van Martijn Hagens. Vanuit het bedrijf worden laagdrempelige, sportieve en gezellige groepsuitjes en evenementen voor een zo breed mogelijk publiek verzorgd. Daarnaast verhuurt SportparkUitje.nl attracties zoals stormbanen, springkussen enz.

“Ik ben jarenlang actief geweest met het organiseren van activiteiten en evenementen bij sportverenigingen. Vanuit de vele ervaringen die ik daarmee opdeed kwam bij mij de vraag op hoe ik amateursportverenigingen nog beter zou kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen, zonder dat zij extra belast worden. Ik besloot een onderzoek in te stellen naar de mogelijkheden voor amateursportverenigingen om nieuwe inkomsten te verwerven. In maart 2015 heb ik met de resultaten van dit onderzoek in de hand een eigen bedrijf opgestart. Veelal in samenwerking met sportverenigingen biedt SportparkUitje.nl een keur aan activiteiten ten behoeve van groepsuitjes”, aldus Martijn Hagens.

Van Bubblevoetbal tot quizavond

SportparkUitje.nl biedt een keur aan groepsuitjes aan. Onder meer: Bubble voetbal, Boerengolf, Footgolf, Sportparkbattle, The Ball, Steptochten, Kinderfeestjes, Quizzen en handboogschieten. Ook is SportparkUitje.nl organisator van evenementen zoals de Avond fiets-3-daagse van Steenbergen, Havendag Steenbergen, sport- en speldagen, Bubbelvoetbaltoernooien, quizavonden, darttoernooien en indoor speelland.

Geslaagde evenementen

“Alle activiteiten onderscheiden zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en staan garant voor gezellige en sportieve groepsuitjes. Ideeën van onze klanten worden met enthousiasme en kennis ondersteund en monden zo uit tot geslaagde evenementen. Groepsuitjes kunnen worden gehouden op een mogelijke locatie naar keuze of op een van de locaties van SportparkUitje.nl. In het laatste geval wordt meteen een lokale vereniging ondersteund”.

Op www.SportparkUitje.nl staat het actuele aanbod van alle groepsuitjes en evenementen. Ook is er informatie over de verhuurmogelijkheden.

Contact & openingstijden