Sportcentrum De Knotwilg

 

Over Sportcentrum De Knotwilg

Sportcentrum De Knotwilg is in januari 1993 geopend en zes jaar later door Peter Kemps overgenomen. In 2005 werden Richard Wessel, hoofd sportzaken, en Tilly Windhorst naast directeur Peter Kemps, mede-eigenaar.

Sportcentrum De Knotwilg is uitgegroeid tot het meest multifunctionele indoor sportcentrum in West-Brabant. Naast het zwembad is er een uitgebreide sauna met saunatuin, een zonnebankstudio, een schoonheidssalon, tennis- en squashbanen en een fitnesscentrum inclusief spinning en groepslessen, waarvoor men al voor € 24,95 per maand onbeperkt kan sporten. De Knotwilg is de spinningspecialist. Bij elke les krijgt u een realtime visualisatie van uw hartslag en voordat u weer thuis bent, staat uw complete trainingsrapport thuis in uw mailbox.

Naast deze activiteiten verzorgt De Knotwilg bedrijfs- en familiefeesten. De hoofddoelstelling van het sportcentrum is om tegen een billijke prijs een divers aanbod aan indoor sportactiviteiten te bieden voor de regionale bevolking. Hierdoor profileert De Knotwilg zich als het sportcentrum voor het hele gezin.

“Op het gebied van kinderzwemlessen vervult De Knotwilg een voortrekkersrol in Nederland. Dat gebeurt middels de ontwikkeling van de unieke zwemlesmethode Zwem en Zing, welke methode reeds op diverse andere zwemscholen wordt toegepast. Hierbij wordt de lesstof met behulp van liedjes aangeboden aan de kinderen. Tevens is er een online zwemleshulp ontwikkeld, waarbij ouders en kinderen de keuze hebben uit ruim 60 interactieve oefeningen die via cartoons worden aangeboden. Via deze zwemleshulp kunnen de ouders tevens de vorderingen van hun kind in détail volgen. Deze interactieve zwemleshulp is uniek in Nederland”, aldus Peter Kemps. Hij wijst op de website www.zwemenzing.nl, waar alle informatie over deze effectieve methode wordt gegeven.

Contact

Sportcentrum De Knotwilg
Wipstraat 2
4651 XW Steenbergen
tel: 0167 561188
e-mail: info@deknotwilg.nl
Website: www.deknotwilg.nl

Openingstijden

Maandag:
08:30 - 24:00 u
Dinsdag:
08:30 - 24:00 u
Woensdag:
08:30 - 24:00 u
Donderdag:
08:30 - 24:00 u
Vrijdag:
08:30 - 24:00 u
Zaterdag:
08:00 - 16:00 u
Zondag:
08:30 - 14:00 u

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven