De winkel voor de stijlbewuste vrouw

Sense of Style

In maart 2017 startte Kim Martens in de Kaaistraat haar modewinkel ‘Sense of Style’. “Na mijn mode-opleiding ben ik gaan werken in de kledingbranche. Het is heel leuk om mensen mooi te maken en meer vertrouwen te geven met kleding. Na een aantal jaar kreeg ik de kans om mijn droom waar te maken en een eigen winkel te beginnen. Samen met mijn collega’s adviseren wij dames – van jong tot oud – over stijlbewuste, modieuze én comfortabele kleding.”

Onze kracht

“Onze kracht ligt in het feit dat we veel klanten al jaren kennen en precies weten wat er bij hen past. Onze collectie is uitgebreid en bestaat uit diverse prijsklassen, waardoor we voor iedere klant wel iets leuks en aantrekkelijks hebben. Denk hierbij aan merken zoals Zusss, Yaya, Reinders, Simple, Moscow, Lofty Manner, Esqualo, Josh V, Fabienne Chapot en Levi’s”.

Meer dan alleen kleding

“Naast kleding hebben wij ook diverse schoenen, accessoires en lifestyle artikelen zodat we kunnen zorgen voor een totale outfit!” Wil je op de hoogte blijven van onze laatste items? Volg ons dan op Instagram en Facebook.

Contact & openingstijden

maandag13:00 – 17:30 uur
dinsdag09:30 – 17:30 uur
woensdag09:30 – 17:30 uur
donderdag09:30 – 17:30 uur
vrijdag09:30 – 17:30 uur
zaterdag09:30 – 17:00 uur
zondagGesloten