Groothandel in elektrotechnische producten en gereedschappen

Sayers Techniek NL

Over Sayers Techniek NL

Sayers Techniek NL (STN) is een groothandel in elektrotechnische producten, gereedschappen en gerelateerde artikelen. De hoofdvestiging van het bedrijf bevindt zich op Energieweg 2 in Tholen. Oprichter Cliff Sayers is woonachtig in Steenbergen en wil zijn bedrijf ook graag in deze regio promoten.

Onze doelstelling is om onze inmiddels al grote klantenkring verder uit te breiden door regionaal meer bekendheid te geven aan ons totaalpakket.

Cliff Sayers over zijn bedrijf: “STN richt zich hoofdzakelijk op regionale verkoop van elektrotechnische componenten, machines en gereedschappen ten behoeve van industrie, constructie- en bouwbedrijven, installatiebedrijven, machinefabrieken, agrarische bedrijven, automotive sector en overheidsinstellingen.

Zelf heb ik ruime ervaring op dit terrein. Aanvankelijk was ik sinds 1988 actief als filiaalhouder bij een grote Technische Handelsonderneming en nam ik vervolgens in 2002 een gedeelte van het leveringspakket over, toen ik me als zelfstandig ondernemer in Tholen vestigde.”

Naast de regionale verkoop levert STN ook:

  • Engineering met betrekking tot elektrotechnische besturingen, advisering met betrekking tot bijbehorende installatiewerkzaamheden en inbedrijf stellen.
  • Kwaliteitscontrole bij buitenlandse aankopen van technische producten.
  • Inkoopadvies –en begeleiding van technische producten in binnen-en buitenland.
  • Technische en commerciële begeleiding van diverse projecten in ontwikkelingslanden en het controleren hiervan.

In de loop der jaren is STN uitgegroeid tot een leverancier van meer dan 400 merken industriële artikelen. Dat betekent dat men voor elk merk bij ons terecht kan.

STN heeft een eigen bezorgdienst en biedt een 24/7 bereikbaarheid en ondersteuning. Naast onze ruime inkoopervaring in Europa hebben wij ons inkoopgebied uitgebreid en kunnen specifieke producten uit landen als USA en China eenvoudig geïmporteerd worden.

Contact & openingstijden

maandag08:15 - 17:00 u
dinsdag08:15 - 17:00 u
woensdag08:15 - 17:00 u
donderdag08:15 - 17:00 u
vrijdag08:15 - 17:00 u
zaterdagGesloten
zondagGesloten