Levert kwaliteitsvlees uit uw eigen regio

Poelier Vugts

Over Poelier Vugts

“Het mooiste compliment dat wij krijgen is wanneer onze klanten terugkomen omdat ze inmiddels hebben ervaren dat wij een hoge kwaliteit vlees leveren. Ze zeggen dan ‘we willen alleen nog maar kip van jullie’ of bejubelen de kwaliteit van ons kalfsvlees of huisgemaakte producten”, zo vertellen Tonnie en Frieda Vugts. Zij kwamen in 2003 naar Steenbergen en namen in het buitengebied een slachterij over. In de jaren daarna moderniseerden zij deze slachterij volledig en bouwden ze het bedrijf uit. Daarbij kregen ze landelijk bekendheid.

Sinds 2012 ook eigen winkel in Steenbergen

“We hadden reeds een winkel in Rotterdam, maar besloten in 2012 dat we ook graag in Steenbergen een eigen winkel wilden vestigen. Op 6 juli van dat jaar was het zover. Trots konden we onze prachtige winkel in de Blauwstraat openen. Ook hier maken we graag ons motto waar: ‘Eerste klasse vlees, met vakmanschap bereid”.

Eerlijk vlees

“Eerlijk vlees begint bij de juiste selectie van de dieren. Zijn ze gezond en zijn ze tijdens hun leven op de juiste manier behandeld? Die selectie maken wij heel bewust en een deel van de dieren komt zelfs van onze eigen boerderij. Belangrijk is ook de manier van slachten. Wij vinden dat dit humaan dient te gebeuren, met respect voor de dieren. Dit alles komt terug in de kwaliteit van het vlees”.

Breed assortiment

“Sommige mensen denken dat we als poelier alleen maar kip en gevogelte leveren. Ons assortiment is echter veel breder. Natuurlijk leveren we een uitstekende kwaliteit kippenvlees, zowel naturel als gegrild. Maar ook tam konijn, lamsvlees, kalfsvlees en in het betreffende seizoen ook wild en kalkoen. Daarnaast producten uit eigen keuken: soepen, salades, hapjes en nog veel meer. Voor barbecue en gourmet maken we smakelijke en gevarieerde schotels, waarbij we voor het gemak van onze klant desgewenst ook sausjes, groenten en stokbrood leveren. Voor alles wat we bieden geldt: eerste klas kwaliteit”.

Billijke prijs

“Een misvatting is dat de topkwaliteit die wij bieden een hoger prijskaartje heeft. Dat is voor onze nieuwe klanten vaak een verrassing. Onze prijzen blijken juist veelal voordeliger te zijn. En ook dat is een groot voordeel van onze eigen slachterij”.

Contact & openingstijden

Blauwstraat 63 4651 GB Steenbergen

info@poeliervugts.nl

0167 561370

www.poeliervugts.nl

maandagGesloten
dinsdag08:30 - 17:30 u
woensdag08:30 - 17:30 u
donderdag08:30 - 17:30 u
vrijdag08:30 - 17:30 u
zaterdag08:00 - 16:00 u
zondagGesloten