Ooglens Optiek

 

Over Ooglens Optiek

Het gespecialiseerde bedrijf Ooglens Optiek wordt geleid door het echtpaar Ronald en Carla Beens. “Wij zijn al sinds 1982 in Steenbergen actief als optiekbedrijf, maar werken sinds 2005 onder de naam Ooglens Optiek. We zijn heel bewust geen onderdeel van een keten en opereren dus geheel zelfstandig. Dat is belangrijk om te weten, want hierdoor kunnen wij zonder beperkingen de meest bekende en gerenommeerde merken leveren. En dat is iets waar filiaalbedrijven slechts beperkt toe in staat zijn, terwijl discounters dit zelfs helemaal niet kunnen.

Als volledig gediplomeerd opticien-contactlensspecialist (ANVC) zijn wij zeer ervaren en deskundig in het aanmeten van correctiebrillen en zonnebrillen op sterkte, maar ook in het aanmeten van alle soorten contactlenzen: vormvast, zacht en speciale nachtlenzen.

Een goede oogmeting is uiterst belangrijk om de kwaliteit van de ogen en het zicht zo hoog mogelijk te houden. Daarbij is kennis en ervaring essentieel en door het gebruik van de nieuwste, ultramoderne meetapparatuur bereiken we betrouwbare resultaten. Naast oogmetingen, het leveren van contactlenzen en de verkoop van brillen en zonnebrillen hebben wij een uitstekend assortiment verrekijkers en loepen. Ook hierbij geven wij onze klanten graag een passend advies”.

Contact

Ooglens Optiek
Grote Kerkstraat 18
4651 BB Steenbergen
tel: 0167 563590
e-mail: info@ooglensoptiek.nl
Website: www.ooglensoptiek.nl

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
09:00 - 17:30 u
Woensdag:
09:00 - 17:30 u
Donderdag:
09:00 - 17:30 u
Vrijdag:
09:00 - 17:30 u
Zaterdag:
09:00 - 16:00 u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven