Oerlemans Mode

 

Over Oerlemans Mode

Tot ver buiten de grenzen van de gemeente Steenbergen is Oerlemans Mode van oudsher een begrip op het gebied van zowel vrouwen- als mannenmode. Oerlemans staat voor uitstekende kwaliteit dames- en herenkleding met een breed scala van merken die er voor zorgen dat Oerlemans Mode ruime keuze heeft aan kleding voor zowel jong als oud. Oerlemans Mode heeft damesmerken zoals Gerry Weber, FrankWalder, Penn&Ink, Geisha en Tramontana. De heren hebben ruime keuze uit de collecties van ondermeer State of Art, Vanguard, PME Legend, Carl Gross en For Fellows.

Onder leiding van Ellis Nejal en Annabel Jongmans staat een enthousiast en deskundig modeteam dagelijks voor u klaar. "Wij zijn er voor onze klanten, om hen te adviseren en hen kennis te laten maken met de nieuwste trends. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk conctact met de klant. Ons grote team maakt dat we de klant alle aandacht kunnen geven die hij/zij verdient.".

Ze wijzen erop dat klanten ruim de tijd kunnen nemen voor hun aankopen uit het brede assortiment en dat ze tijdens of na het shoppen op hun gemakje kunnen genieten van een heerlijke kop koffie of thee in de gezellige koffiehoek.

“We bieden in onze winkel ruim 1000 m2 modeplezier op twee etages. Op de bovenverdieping bevinden zich de herencollecties; op de begane grond presenteren we de damescollecties, inclusief de dames-trend afdeling. Zoals men van ons mag verwachten hebben we een eigen vermaakatelier, waardoor we onze kleding zo nodig exact kunnen afstemmen op de wens van onze klanten”. 

Contact

Oerlemans Mode
Kaaistraat 4
4651 BN Steenbergen
tel: 0167 563430
e-mail: info@oerlemansmode.nl
Website: www.oerlemansmode.nl

Openingstijden

Maandag:
13:00 - 17:30 u
Dinsdag:
09:00 - 17:30 u
Woensdag:
09:00 - 17:30 u
Donderdag:
09:00 - 17:30 u
Vrijdag:
09:00 - 17:30 u (elke eerste vrijdag van de maand koopavond tot 20:00)
Zaterdag:
09:00 - 17:00 u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven