Nova Zembla Consultancy & Trading

 

Over Nova Zembla Consultancy & Trading

Nova Zembla Consultancy & trading is opgericht in 1992. De oorspronkelijke naam was El-tech Elektrotechniek. Sinds februari 2010 wordt het bedrijf geleid door Willem Barendse en draagt het zijn nieuwe naam; een knipoog naar de Russische archipel waar in 1596 de Nederlander Willem Barentz overwinterde.

De Nova Zembla Groep bestaat uit drie divisies: Nova Zembla Consultancy & trading, Nova Zembla Systems en Nova Zembla Engineering & Construction. Alle zijn ze op een breed terrein actief en bieden interim oplossingen voor algemeen management, organisatie- en projectmanagement, product- en marktontwikkeling en salesmanagement.

Nova Zembla werkt hoofdzakelijk in de olie- en gasindustrie en voor fabrieken waar energie en biomassa wordt geproduceerd. De hoofddoelstelling van de organisatie is het realiseren van energiezuinige olie- en gasinstallaties en de productie van biogas.

Nova Zembla beschikt over een grote expertise op het gebied van analyse en meetsystemen, energieopwekking en –distributie. De Nova Zembla Groep opereert onafhankelijk, wereldwijd en in nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners.

Nova Zembla is 24/7 bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Contact

Nova Zembla Consultancy & Trading
Prins Reinierstraat 18f
4651 RZ Steenbergen
tel: 0167-820999 | 06-53929676
e-mail: info@novazemblagroup.com
Website: www.novazemblagroup.com

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven