Match Baby & Kidswear

 

Over Match Kids- & Womenswear

Eigenaresse Nanda runde 20 jaar lang een baby- en kinderboutique in Bergschenhoek en startte vervolgens in september 2013 met Match Kids- & Womenswear in de Steenbergse Kaaistraat.

“In mijn winkel heb ik een aantrekkelijk assortiment baby- en kinderkleding van een groot aantal gewilde merken. Ik vind het heel belangrijk dat mijn klanten zich prettig voelen wanneer ze bij Match komen winkelen. We zijn laagdrempelig en vooral ook gezellig. Een kopje koffie, een lekker stukje chocolade en mijn klanten moeten ook niet het gevoel hebben dat ze per se wat moeten kopen. Iedereen nodig ik uit om gewoon even binnen te lopen om te zien wat er deze week in collectie hangt”.

Klantvriendelijk, persoonlijk en veel service

Mijn hele leven lang heb ik klantvriendelijkheid, persoonlijk advies en uitstekende service voorop gezet, want dat vind ik belangrijk bij wat ik doe. Ik neem graag de tijd voor mijn klanten en hun tevredenheid is voor mij een drijfveer”.

Goede, betaalbare kwaliteit

Match is de enige kinderspeciaalzaak in Steenbergen. Dat vinden mijn klanten ook heel prettig: een winkel met goede kwaliteit artikelen, zo vlak in de buurt.

Voor de allerkleinsten hebben we de merken Z8, Feetje, B*E*S*S en baby accessoires van Koeka Bam Bam en Petit Valain. In ons assortiment hebben we de kindermerken Z8, Jubel en Sturdy deze collecties beginnen vanaf maat 92 t/m maat 128/140, Indian Bluejeans Petrol en Jake Fischer 92 t/m 176, Garcia Jeans verkopen wij vanaf 128 t/m 176 . Voor het komende winterseizoen hebben wij ook het merk Name-it en vanaf januari 2017 Quapi

Uitnodiging

“Kent u ons nog niet? Dan nodig ik u uit om eens bij Match binnen te stappen. U zult zich snel prettig voelen en ontdekken dat Match leuke kleding en artikelen heeft. Voor uzelf of voor uw kinderen of kleinkinderen. Graag tot uw dienst”, aldus Nanda.

Internet niet voordeliger

Ze wijst erop dat kopen via het internet in veel gevallen niet voordeliger uitpakt. Bij ons heeft de klant de persoonlijke aandacht advies en service. Match geeft de klant het gevoel dat een bezoek aan de winkel vrijblijvend is en er in veel gevallen tijd is om ook alleen een praatje te maken. Zo dragen wij bij aan de gezelligheid in het wnkelcentrum van Steenbergen. Net als zoveel andere medewinkeliers.

Dit kan internet nu eenmaal niet bieden. 

Contact

Match Baby & Kidswear
Kaaistraat 57
4651 BM Steenbergen
tel: (0167) 54 13 12
e-mail: matchkleding@gmail.com

Openingstijden

Maandag:
13:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:30 - 17.30 uur
Woensdag:
09:30 - 17.30 uur
Donderdag:
09:30 - 17.30 uur
Vrijdag:
09:30 - 20.00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17.00 uur
Zondag:
Alleen op Koopzondagen

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven