LOISIR sieraden & horloges maken ieder moment speciaal

LOISIR sieraden & horloges

Over LOISIR

In 2016 startte de Jorik Vermeulen met een landelijke webshop onder de naam AperfectGift.nl. Na intensieve onderhandelingen met het grote, internationale bedrijf Perideo S.A. Group en persoonlijke ontmoetingen in Thessaloniki, heeft de jonge ondernemer het voor elkaar gekregen om het exclusieve verkooppunt van het merk LOISIR te worden in Nederland. 

“Een uniek en trendy betaalbaar horloge van prima kwaliteit is een optimaal cadeautje voor geliefde, familie of vrienden en kennissen. Het is onderscheidend, blijvend en wordt door de ontvanger altijd gewaardeerd. En wil je het niet cadeau doen, maar jezelf blij maken, dan kan dat natuurlijk ook”, zo stelt Jorik Vermeulen. De visie van de ondernemer, namelijk een perfect cadeautje geven, komt volledig overeen met de visie van het merk LOISIR. 

Hij is overtuigd van de uitstekende kwaliteit van zijn aanbod. “Iedere klant kan binnen veertien dagen zijn of haar producten probleemloos retourneren. Dit komt echter zelden voor, omdat de horloges en sieraden altijd mooier zijn dan op de foto. Bovendien worden de producten geleverd met gratis prachtige design cadeauverpakkingen die het moment nog specialer maken. Onze producten toveren een glimlach op het gezicht van de ontvanger, en dat is onbetaalbaar”.

Er zijn overigens nog meer voordelen: “Bij al onze artikelen geldt naast een lage prijs en gratis cadeauverpakking ook een garantie van twee jaar. Daarnaast verzenden we gratis bij een aankoop vanaf 50 euro. We hebben een uitstekende klantenservice en zijn betrouwbaar. Hiervan kunnen we onze potentiële klanten het beste overtuigen door ze dit te laten ervaren”. En zo stelt Jorik: “Het grootste voordeel dat wij te bieden hebben is het onmiskenbaar unieke design van LOISIR. Nergens anders ter wereld vind je soortgelijke producten, omdat het design van LOISIR internationaal beschermd is door auteursrechten. Je weet dus zeker dat wanneer je bij ons een product koopt, dat je een werkelijk origineel en speciaal horloge en/of sieraad in bezit hebt”. 

Ontdek LOISIR op www.aperfectgift.nl

Speciaal voor de inwoners van gemeente Steenbergen hebben we een 10% kortingscode: kijkopsteenbergen10

Gratis ophalen bij Boekhandel Vermeulen in Steenbergen is mogelijk! Stuur een mailtje met welk product je zou willen zien/kopen naar info@aperfectgift.nl of whatsapp naar: 0630682324

Contact & openingstijden

Kaaistraat 17 4651 BL Steenbergen

info@aperfectgift.nl

06-20104605

www.aperfectgift.nl

maandagOphalen op afspraak
dinsdagOphalen op afspraak
woensdagOphalen op afspraak
donderdagOphalen op afspraak
vrijdagOphalen op afspraak
zaterdagOphalen op afspraak